Umum EBM outstation 7/3/11 until 8/3/11 March 9, 2011

Spread the love

Total 26oz

Inilah hasil perahan masa outstation kelmarin dan semalam. Masa hari pertama tu aku dpt pump pukul 5 ptg. Bayangkanlah sakit bengkak susu tu, bile perah dptla dlm 7 oz, tu pon perah dlm kereta!! syukurla opis mate pompuan, so takla segan silu nk pump. Tak sempat nk pump pagi tu, coz byk tempat kene visit. Dari Kulim ke Baling, terus ke Sik, Changlun dan Alor Setar. Non stop tu, turun2 flight sewa Vios ktorg terus memecut ke destinasi pertama.

Alhamdulillah settle keje dalam masa 2 hari. Korang bayangkanla. Kitaorg lunch kat Parit Panjang, Baling. Aku makan nasi, sotong kecik2 tu masak smbal, ikan masak kari, ikan masin, air sirap. Kawan aku pon sama menu mcm aku, bila aku bayar kakak tu kata RM6.50 je????!!! Aku kata, akak dh kira air skali? dia kata skali lah tu… Allah murahnya lah kak ooiiii…dahla sedap rasanya cukup rasa lemak, masin, manis, kat KL mana dapat mcm tu kan? RM6.50 tu nasi dan lauk je…air tarak!!

Pastu masa jalan2 kt jalan Dato’ Kumbar, Alor Setar aku nmpk pokok2 mcm ni tepi jalan. Mcm kat oversea time musim bunga tuu…hehehhee…cantiknya la..subhanallah…Pastu semalam sebelum naik flight kt Alor Setar, singgah dulu kat Star Parade, wah shopping baju Adam tuu…Brand KIKO sales 50%, aku beli kemeja RM17.95, jumper RM19.45 dan seluar tu RM24.95..Baju Adam SAHAJA???? hehehe kak long kak ngah nanti ye, kt situ baju cantik2 mengalahkan ka KL..hmmm pompuan ni soping, soping xde ke keje lain???hehehe

Baju kemeja, jumper, pants KIKO

Spread the love

Tags :

6 Comments

  • rose --{@ ibuRafiq @}-- posted on March 9, 2011 at 2:30 am

    aduhai..leh bayang camne sakit bengkak susu tu kalu dah sehari tak pam..huhuu

    murah noo makanan dia
    wah sopping ..sempat lagi tuuu ehehhe

    Reply
  • Momma Mia posted on March 9, 2011 at 3:07 am

    huhu bravo Aju.. boleh byang sakitnya perah towards ptg tuh… b/feeding anywhere everywhere anytime… best kan?

    Reply
  • Nafisa81 posted on March 9, 2011 at 4:08 am

    kalau aku..palinglahh..tanak g outstation..

    Reply
  • ajumohit posted on March 9, 2011 at 4:48 am

    tulah rose and alin, tahan jek sakit dia tu, bile perah sengal2 jek rasa dia, bile jumpe org muka tak bleh senyum dah sebab sengal smpi ke muka hahahha….

    aku suke outstation yan, suke tgk tmpt org..dpt kwsn kampung2 tu baik2 and peramah diorg ni…diorg siap bg pisang, mangga bagai, sronok hehehe

    Reply
  • :: Zanna :: posted on March 10, 2011 at 6:19 am

    byknya stok…^_^ mesti sakit kan…

    Terkini : Blog ni dah tak suci

    Reply
  • ajumohit posted on March 11, 2011 at 4:11 am

    tulah zanna, sakit terik gitu, tp bila dh pump legaa sangat

    Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge