November 25, 2020

Elianto kesayanganku…

Inilah sebahagian dari produk Elianto yg aku guna. BB cream, two way cake compact, concealer and lip gloss. Memang wajib ade dlm handbagku. Selain tu wipe tissue pon mesti ade, senang nk tanggalkan make up kalau nk solat.

2 minggu lepas aku duk pegi Kiosk Elianto kat Jaya Jusco Setiawangsa dan kelmarin gi kiosk kat Star Parade cari concealer dia. Tapi diorg kata dh 3 bulan Elianto tak stock up bende tu. Mungkin nk tukar packaging katanya…Uk alola dahla tinggal sikit bebenor dah ni…

Nak try concealer lain tapi concealer apa lagi yg ok ekk? Yang penting baunya sedap dan kemampuan concealer itu utk menutup jeragat2 dan bintik hitam di muka ku hehehhe…Setakat ini mukaku memang tak berminyak atau bercapuk2 kalau pakai produk ni.

Aku pon puas hatila dengannya. Kalau beli time promotion memang berbaloi. Sekrang ni aku dgr diorg buat promotion, kalau belian lebih dari RM60.00 dapat 50% diskaun!!! wahhhh harus ke sana ni, hehehehe

Aku ni jenis kalau pakai produk tu, ngam plak ngan muka. Memang takkan tukar jenama yang lain dah. Sebab satu harganya mampu milik. Lagi satu dah sesuai sangat dengan muka kita kan.

Kekadang kalau promotion, harganya lagi berbaloi. Itu kalau akulah, orang lain aku tak pasti.

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

4 thoughts on “Elianto kesayanganku…

  1. kalau elianto sy suka berus mekap dia….memang lembut yg amat…klu mekap, sy penah try eye shadow je…yg lain x biasa beli lagi…

  2. me pakai BB cream dia ngan eyeliner jek…
    tang BB cream tu xmelimpah2 ke dok dalam bag..
    me punya abes comot2 meleleh kuar..huhu

  3. aanie, oo aju lak tak penah try eyeshadow dia lagi hehehe….

    o yeke et? aju nya ok tak tumpah2, mgkn ade kebocoran mana2 la tu kot…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: