Giler product Tupperware…

Hishhh srkg ni tgh angau duk menambah koleksi tupperware..tadi jalan2 kt forum ini, ternampak diorg ade wat clearance sales..hmmm best2 ni…mmg tgh duk mencari bekas simpan susu Najwa, Najiha dan Nestum Adam. Baru nmpk tersusun dan cantik.

Aku suke cari yg tgh wat clearance, harga sama mcm harga member..ok la kan? hehehhe apa punya kedekutla pompuan ni hehehhe…bukan pakai hari2 pon kan, just suke2 jek, kalau jd member pon ok, boleh wat side income, di samping utk kegunaan sendiri kan, tak rugi pon…

Aku tgk kat blog2 pon ramai yang jual tupperware ni, tp harga diorg offer pon berlainan, kalau nk jadi pengguna yg bijak mestila kene rajin survey, kalau tak nyesal nnti..

BACA  Rabun tapi taknak pakai spek, Apakah?

Leave a Comment

Your email address will not be published.