Ikut Husband Ke Site Perak

SMK Idris Shah, Gopeng Perak
Sabtu dan Ahad semalam aku follow husband ke site dia di Gopeng dan Gunung Rapat, Perak. Projek ni utk tambahan bangunan sekolah..Hubby aku akan ditugaskan jaga site sana bila2 masa dari sekarang. So hubby aku kene cari opis dan rumah utk diorg kt sana nanti. Alang2 keluar berjalan2, kami pon diarahkan ikut bersama hehehe yeay yeay!!!! Boleh tgk tmpt org dan cari mknan sedap hehehe…Kami bertolak dari rumah jam 8 pagi, Hari Sabtu, semua dah mandi..Pastu singgah sarapan jap di R&R Rawang, kemudian teruskan perjalanan. Dalam masa dua jam kami sampai di Gopeng. Sekejap je kan??? Senangla hubby nk balik bercuti nnti..kesian nk berulang alik kan…hmmm terpaksa la kan…
Apa yg dimenungkan tu bang???
SMK Gunung Rapat, Ipoh
Kemudian kami menginap di Hotel Sri Malaysia, Ipoh. Budak2 memang suka tido hotel, bleh mandi kolam…Adam berjalan jek kejenya, syukurla senang skit ibu dia ni kalau abah xde nanti. Kami akan merindui ABAH, kalau abah tak payah pergi Perak boleh tak?????
Singgah Ipoh Parade
Adam budak baik
Apa motif gambar ni?? hehehe
Adam nk itut mandi kolam!!!
Hotel Seri Malaysia, Ipoh

BACA  Warna-warna block

Leave a Comment

Your email address will not be published.