Promosi Dutch Lady 123/456!!!

SwEEt FaMiLy
Susu Coklat dan Madu

Huish semalam sampai KL dari Pahang dah pukul 6.30 petang, gigih jugak ke Giant Batu Caves sebab stok susu Najwa dan Najiha tinggal sebungkus jek…mcmana pon mesti bergegas ke sana. Sib baik umah dekat dgn Giant hehehe…Kebetulan ada promotion Ducth Lady 123/456 pelbagai perisa, 1KG RM19.49 se pek, wajib di grab hehehe, pastu boleh pulak free bergambar satu family, kalau beli 2 pek susu tu, semalam aku beli 5 pek, 3 coklat, 2 madu…so dptla bergambar sakan..hehehe mula2 hubby tak mo join, malu katanya, puas dipujuk barulah hubby nak, alah malu2 kucing, mulut kata taknak, hati siapa tahu??? HHAHAHHAHHA (Gelak Jahat)…

Abaikan pak cik tu ye, sian dia tumpang duduk situ hehehe
Najwa dapat pulak main tangkap2 perkataan DHA tu dekat skrin tu, entah brp score nya pon tak pasti, chinese lady tu yg tolong Najwa..seronokla Najwa sengih2 dapat main game tu..semalam Drypers RM32.89, em mahal stok drypers Adam pon byk lagi, tengok pon tidak kt Drypers tu ehehhe. Pastu Dynamo 4.7liter tu RM18.59 which is very the murah, kt umah ada 2 botol lagi, tp saje je beli 1 lagi wat tambah stok..

5 thoughts on “Promosi Dutch Lady 123/456!!!”

  1. eh, murahnya susu tu!!siap dpt bergambar lagi..ari tu sy beli kat giant jugak…tp RM24.99….huhu…ruginya…sy beli 2 peket jgk…x sama kot sume giant..

  2. a'ah cinta kasih sayang, murah sebenarnya, tp kekdg bleh dpt murah lagi dari tu ;)…

    tulah aanie, mgkn lain2 Giant lain2 promo dia, kebetulan tgk kt paper ari sabtu kelmarin promo dia tu..so next time aanie beli paper the star ari sabtu tau, tgk promotion antara Giant, tesco and Carefour…utk harga lebih jimat hehehe

  3. Semalam pegi giant gak cr susu tp semua dah habis huhuhuhu….Last2 beli kat kedai biasa tp tula mahal 2 3 hinggit…ker memang harga susu tepung dah naik…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: