Fesyen Muslimah Idaman Hati..

Aku suka sangat fesyen2 muslimah mcm ni..Skirt labuh, baju kemeja dan bertudung..Memang tgh cari skirt labuh dan kembang tp belum ada yg berkenan di hati, yg fesyen ni aku survey dekat laman web ini. Korang tau ke  mana nak dapat fesyen2 mcm ni kt Malaysia ni? hehehhe window shopping pon malas kata tak jumpa hehehhe…malas nk survey sebenarnya, kalau boleh pegi satu tempat terus nak beli, malas nk berjalan dgn anak2 sebab banyak kerenah kan…
Husband aku mmg suke aku pakai yg labuh2 dan menutup aurat, takmo ketat2, takmo singkat2…hmm bdn pon dh berisi mcmana nk pakai ketat bang oiiii hehehhe…hmm cantik2 betul fesyen ni, duit pon kene cantiklah jugak..takpe2 pelan2 cari, mesti jumpe kan..


    

BACA  Make up Sendayu Tinggi yang best untuk ke pejabat

4 thoughts on “Fesyen Muslimah Idaman Hati..”

  1. tulah kekadang mmg nak lawa2 tapi btul kata adyna..lastly sarung jew tshirt n jeans..anak2 kena ciap dulu..tapi lawalah yang gambar warna pink2

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: