My 1st MC for 2010 and 2011

Alhamdulillah aku diberikan kesihatan yang baik oleh Allah, bukan nk membangga diri sebab tak pernah MC tahun lepas and tahun ni ini yg pertama. Alhamdulillah sebab masih diberikan peluang utk melihat dunia ini dan menjalani ibadah harian dgn izinnya.

Tp benarlah kata org kalau tak pernah sakit tp sekali sakit mmg teruk..hmmm sakit2 badan ni and mata rasa nk terjojol keluar..aku gi jugak opis pagi td, masa kt umah rasa ok jek, masuk je opis terus sakit2 semua badan. Mungkin sebab sejuk sgt kene air cond kot…terus aku pegi klinik berdekatan opis dan dapatkan rawatan doktor..doctor bagi MC skalikkk, what a wonderful world hehehhee…

So aku dh mkn ubat dan skrg ni di rumah…rasa mcm ok skit badan..pada ibu2 yang menyusu, jgn lupe bgtau doctor anda masih menyusukan bayi, sbb nanti doctor akan bg ubat yg sesuai utk kita..anak2 masih di rumah jiranku, saje tak jemput lg sbb nk rehatkan badan dulu..

4 thoughts on “My 1st MC for 2010 and 2011”

  1. wan nurul hezrina

    semoga cepat sembuh..waaah dasyat tak pernah mc tahun lepas.nurul mesti adajerk mc.hikhik..aah btul mmg kalau obu nyusu kena mention yang kita bf baby takut ubat mengurangkan pengeluaran susu

  2. koi nunggu bila gomen nak bagi award ni dah keja lebih saploh tahun koi tak pnah forward mc walopon ada doktor bagi

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: