Pagi ini hujan sgt lebat!!!

Lebat sampai tak nmpk jalan

Huisshhh lebat sungguh hujan pagi ni, syukurla jalan tak jem and clear saje…mungkin orang dh start cuti kot lah..Ahad kan Hari Buruh, so forward ke Isnin, so 3 hari la kita cuti!! Actually aku apply cuti hari Selasa tu coz adik ipar aku akan berkahwin besok…Wah bestnya!!! Lamanya cuti!!! Kita enjoy!!!

Kete pon tak banyak
Lagi satu even ujan lebat pon Encik Polis Traffik masih setia berdiri di tengah2 hujan menjaga traffik!!! Tapi aku tak dapat nk snap gmbr dia tadi coz bahaya pulak nyawa aku kang hehehhe….Wahh mmg bagusla, sanggup berkorban demi memastikan semua org smpi ke tmpt di tuju dgn cepat dan selamat. Trimas kasihla en. polis, mood nak bercuti dh berkobar2, nak wat keje pon best jek hehehehe…
BACA  14 Februari 2011, Adam Genap Setahun...

4 thoughts on “Pagi ini hujan sgt lebat!!!”

  1. skrg musim x menentu..kejap panas kejap hujan..kalau panas panas sgt..kalau hujan pulak mesti lebat and guruh berdentum2 🙁

  2. memang musim tak menentu sekarang, sini pun sama.

    Tahniah untuk encik polis tu yang sanggup berada dalam hujan lebat untuk memastikan trafik berjalan lancar..:)

  3. Ruby : betul tu, ujan panas berganti2, pastu demam selsema pon berganti2 hehehe

    Yus : Yelah yus, ujan lebat pon terpacak tepi jalan tu

    Lip : komited betul kan

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: