Traffik blog makin meningkat!!!

Thank you!!!

Alhamdulillah, aku perhatikan sejak 3 hari ni traffik blog aku makin meningkat, terima kasih kepada yg dtg menjenguk ke sini. At the same time aku pon sedang menjenguk2 ke blog kawan2 lain. Bukan mudah dan senang nk manjana traffik, memerlukan kesungguhan dan kerajinan tahap kuasa 8 untuk meng ‘update’ blog yang tak seberapa ni.

Traffik aku bukanlah mcm red mummy, ben ashaari yang dah memang ade pembaca diorg tersendiri. Aku hanyalah insan kerdil yg masih merangkak2 dalm dunia blogging ini…Terima kasih dengan sokongan semua..hehehe mcmlah byk sgt traffik budak sweetfamily ni…..Harap2 Nuffnang bg la BE mcm org len tu kan…

BACA  UV Klik mencanak naik semalam

11 thoughts on “Traffik blog makin meningkat!!!”

  1. wah, ok la tu….sy skrg susah sgt nak dpt trafik 100 sehari..BE lagi laa xde…huhu….

    teruskan mengupdate ek…

  2. tulah aanie, nk m'update' tu perlu mood gak kan, baru2 ni rajinla hehehe

    TQ mommy jue, saya nk masuk link jue tp tak dptla..nnti bg link blog k..TQ

  3. takpe salwa, nnti msti salwa boleh up kan jugak traffik, apa yg penting???? kene rajin update blog heheheh

  4. waa aju caya lah…makin naik graf aju tu…saya nak dpt lebih dari 50 satu ari pun susah…aju dh pernah dpt BE…?earning dh byk ker dpt…?chaiyokk aju….(saya pun termasuk gak dlm graf tu…hehehe..ari2 jenguk aju..)hihihihi…

  5. adha : rahsianya mestilah dirahsiakan hehehhe…takla, kene rajin update blog dgn isu2 yg adha rasa org akan search, secata automatik blog kita pon akan naik

    Fieda: lum penah dpt BE lg la fieda, Harap2 nuffnang baik hatila nk bg..duit terkumpul pon ciput jek ni hehhehe

  6. itu la dgr otai2 tu ckp kalau nuffnang kasi BE LAGI BESOR la earning yg kite blh dpt…seronok tgk dorang selalu dpt cek….

  7. Ok la tu.. Aku pun suka dtg blog ni sebab dok tgk giftaway apa ada..ahaha!!! tahniah ya menang giftaway..bertuah sungguh..

  8. Saya juga setuju. Kalau nak blog kita dibaca, Kita kene/wajib/mesti baca blog org lain dulu 🙂

    Jom kita memeriah kan blog.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: