Concealer Elianto is back!

Concealer

Semalam masa gi Parkson tu aku gi Elianto jugak, saje nk tgk2 la kan…aku tya salesgirl tu concealer dh ada ke belum? Sebab dh 3 bulan diorg tak produce item ni lagi…bila dia kata ade je terus la aku merembatnya…pastu dia tulis beli 3 item dpt less 10%…so aku beli blush dan juga two way cake powder…hmmm suke benor kak konah kt Elianto ni…Kalau korang nk tgk aku makeover dgn Elianto ni kt sini ye..

Elianto Blush

Bukan apa sesuweiii benor kt muka ni ha…pastu tahan lama sbb colek sikit2 jek hehehe…hubby aku tak bising sbb bukan duit dia yg keluar kan hehehe…ini pon pki duit claim aku yg baru masuk 15hb aritu…sblm tu aku byk gi outstation tu yg masssyyuukkk tuu…

Two way cake powder

Hati berbunga2 la kan pas dpt concealer baru ni, pasni tak risau dah mana nk cari concealer ni lagi…jeragat aku byk beb, kalau tak cover ngn concelaer ni nmpk bintik2 itam tu…

BACA  Baju basahan anak-anak di Hytex Warehouse Sale

5 thoughts on “Concealer Elianto is back!”

  1. elianto…saya pun baru try concealer nie.nampak cam ok.cerah pun cerah hehehehe..nmpknyer lepas nie kena mantain ngan brand nie ler…jimat sikit

  2. Wah…. shopping sakan gamaknya. Kalau org perempuan shopping dari handbag terus ke make-up segalanya nak disapu…:)

  3. mummyecha: hehehe pasni maintain la ngn brand ni ek

    Kakzakie: biasalah kak skali skala huhuhu

    Aanie: loyal customer hehhe

    Ayu: kalau ade sale lagi bgtau ek ayu, nak pesanlah..opis elianto ktner ek?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: