Hasratku sudah tercapai!!!

Sweet Family & Nurkasih hehehe

Semalam hari yg amat free dan hati ini sungguh berbunga2…Mcm org mengidam yg ditunaikan hasratnya, kami berlima berjalan2 ke Brem Mall, Kepong utk menonton Nurkasih The Movie…kt situ mmg tak ramai org, so mmg best sgt2la…

Tiket kul 12.45 tghari

Melihatkan keadaan itu hati ini tidak2 sabar2 utk menontonnya..kami dpt tiket jam 12.45 tghari..anak2 pon tak sbr mcmana rupanya yg dinamakan ‘wayang’ tu…Seronok betul diorg…sepanjang citer tu berlangsung, anak2 mmg behave jek, Adam paling baik, Najwa dan Najiha jatuh kerusi lipat2 tu, nangis…sib bek tak meraung kuat coz msti org bengang jek kan…
Najiha paling excited hehehe
So far citer ni bestla..mmg tak rugi tengok coz ade permulaan dan penghabisan yg baik..hmmm pueh hati dh dpt tgk movie ni hehehe….
BACA  Kami pon join bersih juga ^_^

14 thoughts on “Hasratku sudah tercapai!!!”

  1. Sesekali bergembira dgn anak-anak tentulah best. Kakak suka tengok anak dara yg besar dua org tu…

  2. kak zakie: hehehe anak2 dara saya ni suke sgt berimaginasi kak zakie..jadi pengantin, main jual2…hehehhe

    Mrs Eady: hehehe mmg beshh!!!

    Amiey Lee : Anak2 akak pon tak sabar nk tgk wayang

    QueenPink: Insya allah nnti saya join heheh TQ

  3. ♥MAMASYAZA♥

    anak2 akak pun camtu, selalu merungut, nak g tgk wayang. tapi tak penah berkesempatan

  4. wan nurul hezrina

    waaah beshnyer dapat nengok nur kasih..mesti beshkan citer2??oo kat hukm kena bayarke?dia buka under gomen ek?tulah harap masa bersalin nnt kat pjaya jerlah senang takyah g tmpt lain..

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: