Masa jem nilah perut memulas!!!

Bulu roma turun naik

First time selama 5 tahun aku drive ni perut memulas on da way gi keje…dia punya memulas tu sampai tgn aku pon terpulas2 menahan gesa sakit dia tu hehehe…nak ‘buang’ kt petrol station aku tak selesa, yg aku yakin dgn kebersihan petronas jek..sbb spjg perjalanan td yg ade BHP, Esso Mobil je…

Off aircond, lagi sejuk, lagi memulas heheh

Aku siap off aircond tuuu…sebab lagi sejuk lagi memulas dibuatnya hehehhe…tahan2!! mcm nk bersalin pon ade, rasa mcm nk on je emergency signal spy aku dpt drive lelaju..tetiba teringat lagu yg hubby aku ajar, Pulas2 baju terpulas t**** aku….gulung hujung baju dan jgn lepas ye kekawan hehehe…

Cengkam kuat2 tu

Berhasil lah…tp setelah aku memujuk hati ni sabar2, opis tak jauh dah, opis tak jauh dah..hehehhe…tgkla tgn yg memegang stereng pon mencengkam dgn kuat skalik hehehe…

Aksi kelegaan hehehehe

Alhamdulillah aku tiba di opis dgn selamat, dan aku dah selamat ‘melepas’…hehehhehe LEGA!!!!
BACA  Perkataan Pertama Adam!!!

12 thoughts on “Masa jem nilah perut memulas!!!”

  1. nasib baik sempat hahahaha…….time2 jem cam gini kalu tiba2 perut buat hal memang masak…nak2 la yang jenis memulas2..habis segala bulu roma naik..

  2. uiks,klu perut memulas time nak g keje mmg azab la…dah la kena redah jem…sy penah kena skali…dah la jem..singah petrol station tutup lak..bengang jek…

  3. ♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥

    ha ha ha kelako betul la, kita yang selalu jadik lagu ni mr hubby la…sebab pagi2 rutin membuang

  4. ♥MiZz-siHa♥

    yes!penah terasa perasan mcm tu…hehehehe…mmg rase nak ter#### je lam keta..kehekeh

  5. bab ni le yg tension sgt2, lagi2 naik kenderaan awam yg memakan perjalanan jauh..

    Pnah dgr pngalaman abang kt kg sewaktu dia bertugas sbg pemandu, sebaik aje bas berhenti secara emergency, sorang penumpang tergesa2 turun dari bas tp smpt dok kt tangga terus tertonggeng situ aje, fuhhhh, legaaaa!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: