November 26, 2020
Uncategorized

7th Anniversary, Alhamdulillah!!!!

Al hamdulillah hari ini genap 7 tahun usia perkahwinan
kami….semoga kami berbahagia ke akhir hayat..
Dh 7 tahun ye, rasa mcm baru je kawin hehehe….
Target anak tu nak 4 org….moga Allah permudahkan….
Tapi yg ke 4 tu tunggu Adam besar dulu hehehe
Aju doakan moga kita semua dikurniakan kesihatan yg baik….
Semoga lebih kuat dan tabah menghadapi liku2 kehidupan ini
Buat Najwa, Najiha dan Adam…Kamulah penyambung
perjuangan dan warisan kami…..

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

21 thoughts on “7th Anniversary, Alhamdulillah!!!!

  1. happy 7th anniversary sis, moga2 pnjang umo, d mrahkan rezeki n kekal bahagia hingga akhir hayat…aminnn

  2. selamat ulang taun perkahwinan kak aju… moge kekal hingge ujung nyawe, bahagie selalu….. amin… tahniah…..

  3. happy 7th anniversary aju!!! wah, 7 thn rasa mcm br kawin ek….byk pengalaman tu….semoga bahagia hingga ke syurga…apa plan arini??

    sy lak esok anniversary sy….hehe..

  4. buat aju & suami..happy anniversary..semoga Allah sentiasa menghidupkan api cinta korang berdua..ameen!!!

  5. wah saya dah ke 8 ..tuk awak selamat menyambuta anniversary ke 7 ya! moga murah rezeki dan bahagia selalu

  6. Tahniah aju…hepi anniversarry… sorry lambat wish… ermm…lebih kurang jer anniversarry date kita ye…saya 05.06.2005…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: