7th Anniversary GA – Ditutup

Closed

Dengan lafaz bismillah, saya dengan ini secara rasminya menutup penyertaan 7th Anniversary GA..Nantikan pemenangnya sikit hari lagi. Maaf sebab terpaksa tutup lebih awal sebab saya kekurangan masa utk update dari hari ke hari..Kepada yg belum menyertainya diharap tidak kecewa dan gundah gulana hahahha..yo yo ooo jek kan…

Nmpknya ade yg join lagi semlm, saya dah update ye…takpe jgn risau fatin dan umiliza 989 jugak tersenarai!!!

 
 

6 thoughts on “7th Anniversary GA – Ditutup”

  1. sorilah aanie, closed la sbb ingat senang nk handle GA ni tp memerlukan ketekunan yg tinggi hehehe

  2. me nak tanya, muaz trading kat jalan tar tu, exact locationnya?? dekat2 dgn kedai mana yer? me nak pegi sogo esok lusa, so ingat nak borong shawl ni hehe nanti u reply kat blog me yertqvm!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: