Bila Najwa demam…

 Najwa

 Nurse yg bertugas
 Suke makan ubat

Kesiannya anak sulungku ni demam..Kali terakhir anak2 demam pada bulan 3 lepas tp itu Najiha…maafkan ibu sebab terpaksa gi kerja jugak today..tapi half day jela, nnti lunch hour ibu balik amik anak2…Ibu terpaksa gi opis sebab pagi ni ada appointment dan nak buat working paper pulak…

Pagi tadi kul 3 bangun bagi ubat demam, pagi ni kul 7 rasa2 mcm panas tu dah surut…mmg jadi kebiasaan anak2 demam malam, bila siang diorg aktif kembali…Abah pulak ke Perak sampai hari Khamis ni…

Kul 3 pagi tu terjaga sebab mimpi buruk sampai menitiskan airmata….Terus bangun buat solat hajat mohon Allah lindungi kami semua hamba2mu dari gejala yg tidak diingini dan jauhi kami dari segala perkara2 yang tidak baik. Nauzubillah….

P/S : Rindunya ngan abah…kalau abah terus duk Perak nnti sunyilah kami malam2..risau sebab sri gombak ni kawasan black area, byk jenayah berlaku…Mintak jauhkanlah Ya Allah…

11 thoughts on “Bila Najwa demam…”

  1. anak bui pun demam gak last week,tp dah sembuh dh sekarang..cuma batuk ada lagi..bui doakan najwa cepat baik yer..

  2. Aju… banyakkan mohon pada Allah moga kalau boleh biarlah duduk sama abah-mama-anak-anak. Bukan saja kerana tempat tinggal black area tapi macam susah-senang semua tak dapat nak share.

    Kakak doakan Najwa cepat sembuh. Ramai budak demam sekarang nie…

  3. semoga najwa cepat sembuh….xpe, nurse dah ada tlg jagakan…hehe…

    musim demam kot skrg ni…adam pun duk batuk2 n selsema….asik nangis je…

  4. alahai sian najwa demam ya…

    moga yang terbaik sentiasa mengiringi aju dan keluarga ya..

    Setuju dengan kak zakie…

  5. ♥MAMASYAZA♥

    anak akak yg pompuan tu pun semlm merengek semacam ja walopun dah besar. nampak gaya cam nak demam

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: