Darah gemuruh pergilah jauh2!!!!!

Sumber Google

Pagi ini tepat jam 10pg daku ada presentation dengan top management..darah gemuruh pergilah jauh2!!! Moga2 tidak banyak soalan yg akan diajukan…moga mudahlah keje daku hari ini…Ini kali pertama daku present paper setelah beberapa tahun bekerja di sini.

Darah gemuruh pergilah jauh2!!! 
Agar daku tidak gementar dan berdebar2, 
nanti suaraku bertukar dan terketar2…
Riak muka jgnlah cuak…
Nanti diorang kata apa pulak,
Sekarang ni perut sakit dan senak..
Orang kata kecut perut tp bukan nak berak
Malam tadi tido pun tak lena
Macam2 pikir besok macamana ye??
Mesti muka pucat tak hingat
tp kalau pakai lipstik ok kot tak la pucat sangat
Kenapa nak berdebar?
Diorang pon manusia biasa
Sebab aku yg tak biasa dgn mereka
Semoga mereka tak byk bicara
Puashati dengan apa yg ada…
P/S: Kawan2 sekalian doakan daku ye…aminnn

15 thoughts on “Darah gemuruh pergilah jauh2!!!!!”

  1. gudluck…me kalo darah gemuruh selalu baca doa “wasakhirli…”
    pape pon tenangkan diri anda…tarik nafas panjang2…hehe

  2. ♥♥azatiesayang ♥♥

    salam Aju…baca bismillah,tarik nafas pjg2..jgn tengok sgt muka diaorg nanti lagi gemuruh.Bygkan Aju sorang2 kat dlm tue….Good Luck dear!

  3. good luck aju…

    ni mesti makan pun x selera…huhu…jangan nampak sgt gigil depan org ye…dah prektis dpn cermin lum?

  4. Aju anggap saja yg depan aju semuanya tak tahu dan aju is the best. Kakak percaya aju boleh kalau tak mengapa management pilih aju. Bravo!!

  5. mula2 mmg mcm tu,nnt dh lama mesti ok..hehe..yg penting tarik nafas pjg2 dan selawat ke atas nabi..gud luck dear..

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: