Expecting for 4th Baby?????!!!!

Hehehhe tergezut tak?? tergezut tak???
Belum disahkan oleh doktor tuan punya badan lagi ye
Masih menunggu2 lagi dalam debaran ni
Mental dan fizikal memang dah bersedia
Belum dizahirkan dan disahkan lagi
Aku harap tiada masalah la 
Berdetup detap jantung ni
Hari2 tido tak lena, makan tak lalu
Kalau korang tak sabar nak tau
Daku lagi tak sabar hahaha
TUNGGGGGUUUUU!!!!!!!
P/S : nak balik dah ni, 1/2 day leave coz Najwa demam…
Assalamualaikum
BACA  Tudung sangat feveret

20 thoughts on “Expecting for 4th Baby?????!!!!”

  1. rezeki tu…alhamdulillah kalau adekan…

    kwn kak ain ade yg bertahun2 menanti nk ade zuriat sendiri,puas gi berubat sana sini…rezeki masing2kan allah telah tentukan…

  2. hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
    i will be waiting for you on my blog…see u there..cheers

  3. aku ni dah period dah lewat sebulan..tiap2 minggu buat urine test…meneka dalam kesamaran betullahh

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: