November 28, 2020
Uncategorized

Giler Cotton!!!

Kain cotton vietnam
Semalam opismate ku baru balik dari bercuti dan shopping di Vietnam…
Tetiba dia tunjukkan kain2 cotton yg dia beli dari sana..
Daku ni mmgla peminat kain cotton ni,
tapi perlu diingat kain cotton ni ada byk jenis kan,
egnlish cotton, japanese cotton..tp yg aku beli ni agak keras skit…
Tapi disebabkan dah berkenan dengan warna dan harganya RM50..
Daku rembat sampai dua helai…
Daku suka color2 sweet
Memperlihatkan kain itu, daku tunjukkan kpd hubby..
katanya warna cantik tp keras skitla kain dia..
Tapi daku kata takpe bang nnti dh basuh okla tu..
Hehhehe memujuk hati beliau, tp bukan dia yg bayor..
hehehhe hubby mengangguk setuju dalam keterpaksaan hahahha…
Daku byk baju wane merah hehehe
Hmmm daku bukan selalu sgt pakai baju kurung,
selalu pakai blouse n seluar jek..
hari jumaat lah nak pakai baju kurung ni..
takpe yang ni kita buat stok raya la kan…
P/S: Korang dah tempah baju raya ke???
cepat2 coz kat tempat daku ni byk dah tutup tempahan
hmmm…tema tahun ni hijau tua..

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

26 thoughts on “Giler Cotton!!!

  1. cantik corak dia..kain cotton memaang sweet, ala2 mawar desa kaiu pakai..hehhe..tapi kiter size “besar” so pakai cotton lagi nampak gedabak..muahahaha

  2. yg first tu akak suka…

    thn ni tak tempah lagi baju raya. Biasa dah lama hantar..huhu. Nampak gaya beli siap je kot..

  3. CANTIK2…

    TAUN NI KITAORG TEMA PURPLE…BRU GI TEMPAH AHAD BARU NI..NASIB BAIK TAILOR AMBIK LAGI..

  4. sy suka yg first tu…

    tahun ni beli siap je kot…x sempat nak tempah dah..semua xnak amik dah…huhu…

  5. sy dumuk..tak seswai pakai cotton..lagipun raya tahun ni pakai jubah je kot..dah sarat sgt time raya nnti..due 2 minggu lepas raya..huhuh

  6. salam aju
    zmn muda2 dulu suka pakai cotton 😉
    mmng slesa! alameks akak pun blum mnempah utk ry lg

  7. cantek corak yg atas tu…
    blom tempah lg bj raye..tgh berpikir2 nak tempah ke beli siap..hehe

  8. cantiklah aju… izan takde tempah2 pun, selalu baju raya yg readymade je. awal2 puasa nnti bru nak cari~

  9. cantik kaler dia kak..huda lom tempah baju lg la..rasenye last min kang rembat je kat kedai..xtau lg nk tema apa..biru kut 🙂

  10. mmg cantik la..saya pun suka pakai cotton, masa saya gi Bandung tahun lepas, saya ada byk borong cotton, cantik2 dan murah2 lak tu…ada beberapa helai lagi belum hantar tailor…

    tema tahun ni kami pakai pink pepel

  11. cute miut jer color n corak dia aju…sya pn ada beli kain cotton buat raya… kain cotton ni x panas bila pakai..tu yg best..

  12. aju…umie tak buat baju raya pun thn nie..raya kat perantauan nie tak semeriah mcm kat mesia..pakai t-shirt pun sapa nak kisah..huhu…sedeyh!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: