Hasil memborong susu di Giant!!!

 Hmmm semalam beli susu anak2 sorang 3 pek..

 Pueh hati
 Huishhh penuh hehehhe

 Tak muat pulak, anta umah pengasuh hehehe

Drypers 2 pek..
Nestum 2 tin…
Semua untuk anak2 tercinta..
Tahanla sebulan kot susu ni..
Cover umah sendirik dan pengasuh…
Ramai betul parents yg ke Giant semalam..

Makan pon nak bertekak

Adam the coolest

Lepas beli susu ktorg makan melepas penat..
Hmmm nyum2…
Hari Ahad mmg tak masak coz malas hhahaha…

BACA  Makan2 sempena 7th birthday Najwa

22 thoughts on “Hasil memborong susu di Giant!!!”

  1. BTUL2 BORONG NI….anak2 aju minum perisa biasa ke…?anak fieda minum perisa coklat..tp x gi pun borong semalam sbb minggu lepas dh gi giant borong 3 pek …

  2. banyak btl borong…hehe..sy baru bukak blog la…g borong kat carrefour je…tp nasib baik carrefour pun sama gak harga dia…tp jauh skit dr rumah…

  3. fieda: najwa perisa coklat, najiha honey, adam biasa hehehe mcm2 rasa

    bui: hehehe sekejap jek 4 paket utk sebulan kan bui

    niezza: a'ah nieza kt batu caves ni…kalau janji mmsti dpt berjumpa kan…hehehe

    aanie: a'ah kt carefour pon harga lebey kurang kan aanie

    eda: betul tu da, last 3 weeks harga RM21+++ payah gak nk jumpe offer tu yg borong tu ehehe

  4. sya pun sekali borng 3 pek susu,tapi sorang makan,uit gambar ke4 tupperware penutup purple sama la,sya wat bekas simpan susu,hehe

  5. aku pun borong jugak malam tadi aju..pergi giant dengan 2 org anak laki yg tgh lasak…dgn org ramai gile kat giant…naik angin aku jadiknya..berlarti sana sini…nasib baik tak ilang

  6. azni: oo gi mydin je

    lip: hehehe lip pregnant takpe

    mrs fiza: aah fiza mmg berbaloi

    Anje: tulah anje bolehla tahan lama skit

    MZ; hehehhe msti rajin gi sopping ni, skali abis skali beli

  7. fuhhhhh pueh hati borong byk2.. rege pun murah… terbaekkkkk..hihihi

    * ank2 dare kak aju tu gajin bertekak ye? saye ni pun abg n adik, sokmo nak gadoh, time baik2 la.. adoi pening…huhuhu adam jugak yg cool ye..

  8. akak x smpt nak singgah giant, 'terover budget' ++++++ pulak masa masa anak2 makan angin kelmarin&semalam.. huhuhu

  9. Kakak suka tengok dua anak dara aju tu. Masih kecik macam itulah. Adam aju kata cool, hm…. tunggulah tak lama lagi dia pun join kakak dia. Lagi meriah. Hahaha….

  10. dear, semalam aku pun borong susu DL tu…tapi beli kat Giant Senawang…sbb semlm balik umah MIL….

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: