Jogging di Tasik Perdana, KL!!!

Najwa, Adam, Najiha
Sayang sgt, kalau berkelahi usahlah citer hehehe

Hari Sabtu lepas kan besday agung kita, so hubby pon cuti, selalu tiap2 sabtu mmg dia keje, so lepas mkn western food malam tu, kenela pecahkan lelemak di badan kan?? hehehe so kul 7 pagi kami semua bergerak ke Tasik Perdana, KL…Hubby saya mmg suke jogging okeh…Saya ikutkan aje…tp seronokla bwk anak2 jejalan sihatkan badan…

Emmphhh posing tak mandi pagi hehehe

Sempat pulak Najiha pegang perut bulat dia tu

Ibu dia yg posing lelebih
Adik menang!!!!
Kanak2 dan buaian mmg tidak boleh dipisahkan
Nak jugak…
Sambil hubby jogging habiskan satu pusingan, aku layan bebudak ni kt playground…aku lepaskan je Najwa Njiha main slide tu, tp tgk jugakla…tp yg penting si kecik ni ha…tak cukup tgn jaga tiga2 serentak…tp seronok coz Najwa pandai jaga Najiha…emmpphhh anak sulung mmg begitu kan, tak kira la boy or girl, mmg bertanggungjawab…
BACA  Survey sekolah untuk anak-anak

12 thoughts on “Jogging di Tasik Perdana, KL!!!”

  1. Sukalah kakak tengok 2 dara dan bujang sorang awak. Happy benar kelihatan muka mereka. Tak mandi lagi Adam pun siapa kisah tetap best cium dia kan…

  2. hehehe TQ kak zakie, mmg bangun pagi tu sedap benar baunya tu…mmg suke benar dpt berjalan diorg ni…

  3. ♥MAMASYAZA♥

    umah akak pun dekat sgt dgn tasik darulaman, hari2 boleh pegi jogging, tapi malas punya pasal, asik bina vontot, dok memerap kat umah..heheheh

  4. adam pun kena joging gak ke???hehe….habislah lemak dia….

    sy lak x suka joging…x cukup stamina….

  5. NM02: hehehe itu semstinya nieza…tu yg payah nk buang lelemak ni

    Mrs Eady: beriadah smbil bergembira hehehe

    Mamasyaza: hehehhe wahh dh dekat ngn tasik kak? syioknya

  6. aanie: semput jugak nk jogging tu aanie, husband saya satu pusingan tasik tu tanpa henti, saya tak smpi separuh dh mencungap2 hehehe

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: