Mandi pool!!!!

memenuhkan air kolam

Semalam anak2 aku sibuk ajak gi mandi kolam..Pehtu ktorg ke Carefour nak cari pool plastik utk bebudak tu…so dptla yg berukuran 5 kaki tu dlm rege RM32.90..Hmmm bersemangat nk mandi memasing ni…Waktu gi Carefour tu kul 1 ptg….balik umah tak sabar2 dah Najwa and Najiha nak mandi…

 

Aksi2 seksi hehehe

Aku pujuk kata mandi kul 5 la..awal lagi ni, aku buat susu suh diorg tido ehehhee…then pas bangun tido tu time menuntut janji la kan…Actually abah dah refill air kt dldm kolam tu kul 4ptg lagi..abah siap cuci kete lagi tu…Nak surprise bebudak tu katanya…

Seronoknya lah

Bukan main gembira lagi diorg, selalu dpt mandi mcm ni kt hotel jek..Memasing pakai suar pendek je..tak beli lagi swimming suit bagai tu…alah kt umah jek kan..jiran2 pon bukannya ada, balik kampung…Aku nk jugak terjun dlm tu tp malu hehehe…Abah dia siap kene marah ngn Najwa dan Najiha sebab nnti koyak pool tu katanya…

Ketar2 kesejukkan

 

Suke ibu/abah tgk korang gembira!!

Hmmm Adam awal2 lagi dah naik umah, Najwa Najiha sejam lebih baru menyusul..tu pon puas jugak nk pujuk naik…pehtu diorg tya bila lagi bleh mandi?? hehehhe…OMG

BACA  Berjalan2 di hujung minggu

16 thoughts on “Mandi pool!!!!”

  1. seronok nampaknya semua budak2 tu aju…

    pool rumah kami pun lama dah tersimpan je…

    masa mula2 beli hari2 nak main, skrg tersimpan je, sbb kalau dah berisi air tu kerap sangat, jenuh gak nak kemas…hihi.

    Sekali sekala untuk anak2 gembira, kita puntumpang happy sama kan..:)

  2. sonoknya budak2 ni…sy pun igt nak beli gak pool ni…tp rumah kami sempit la…xde tmpt nak main…tunggu pindah rumah dulu la…hehe…

  3. Kakak tengok muka sicomel tu walau gigil-gigil nampak happy benar. Biarlah mereka serorok janji ada depan mata kata dan keselamatan terjaga…

  4. ~yus~: betul tu yus, smlm keje2 isi air dan kemas diserahkan kpd somi saya hehehe…bab tu yg leceh tu,..rasanya hero2 yus lagi hepi dpt mandi mcm ni

    aanie: takpe aanie, ajak adam mandi kt umah aju pon xpe…

    kakzakie: betul kak, seronok tgk diorg happy, yg kecik tu mmg kene awasi je, takut jatuh…kakak2 dia mmg tak ingat adik dia bile jumpe air tu

  5. wahhhhh bukanmain sonok lagi depa ye…huhuh

    ari tu bawak sarah n ashraf mandi..sarah bukan main suka…tapi ashraf takut air kekekeke

  6. senang beli kolam gini.. bila nak guna tuang je air kan.. bebudak pun happy.. kita pun tak risau sebab kolam cetek jek.. janji dapat main air..

  7. @e_da: betul tu eda, tak yah tiup angin pon, tambah air jek…budak2 nmpk air jek tak tentu arah diorg hehehhe

    ila: mmg ila diorg suke main air, akak try click link ila tp dia kata unable to access la ila

  8. anak2 saye pun memang suke giler mandi pool n main air… now tak bagi main air, sebab seseme… pool pun da simpan dulu kat stor… nnt nak main baru tiup balek pool tu…

    seronok tgk anak2 hepy kan kak..

  9. ♥MAMASYAZA♥

    anak2 akak masa kecik2 dulu pun camtu, pantang nampak aje pool tu mesti nak mandi, tp sekrg dah simpan senyap atas loteng..hehehehe

  10. Yanna: akak pon risau gak smlm yanna, najwa smpi terbatuk2 tertelan air, mcmlah dlm sgt kan , sbb dia menyelam tu, nk tunjuk terror tu..hrp2 jgnla dmm huhu

    mamasyaza: hehehe boleh bg kt cucu plak nnti sis hehehe

    wahida: tulah dia ida..jimat poket ibu abah ehhehe

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: