My 1st Buffered Earning!!!!!!!

My 1st Buffered Earning 2011

Alhamdulillah setelah 6 bulan menepek iklan Nuffnang di blog, akhirnya saya mendapat BE yg kengkawan duk war-warkan tu. Memang setiap hari aku akan check akaun Nuffnang ni, dalam hati kata tak dapat BE pon xpe, try lagik nnti..tengok2 ade kaler hijau ni..Alhamdulillah, hati berbunga riang jek hari ni, rasa nk melompat pon ye jugak…

Secara rasminya saya berdaftar dgn Nuffnang ini pada 12/12/2010, saya tak tahu lagi apa yg dikatakan dengan traffic, BE, ME, SEO bagai ni..tp hari2 duk gode2 mende2 ni di google..saya kenal la ramai otai2 blogger ni…

Saya cuba mcm2 cara utk jana traffic, dengan guna innit, SEO…lepas tu saya kaji mcmana diorg boleh dpt traffic tinggi2 dan maintain setiap hari…hallamak baru dpt satu BE dah excited giler hehhee….

Nk kurus jugak

Iklan yg duk running skrg ialah Marie France Bodyline..Sapa nk kurus jom la klik iklan tu…baru je td buat topik pasal Slimming centre ni…nak kurus tp taknak byr boleh tak…Dush!! Tau nk mende free jek ye…TQ mr Nuffnang!!! I luv U!!!!

BACA  1st Cashout Nuffnang Earning

15 thoughts on “My 1st Buffered Earning!!!!!!!”

  1. rose --{@ ibuRafiq @}--

    tahniah..sy pon dpt ari ni..tapi sy dpt iklan tu kat header..:-) alhamdulillah…..

  2. wah…akhirnya aju dah maju ke depan…tahniah aju…skrg mmg dh nmpk aju dh aktif berblogging…satu ari biasanya aju dapat brp orng pengunjung blog aju….

  3. iduraz: TQ ye

    Anje: TQ ye

    e@da: heheh menabung kita

    Jamal : TQ ye

    Rose: Wah tahniah jugak rose…

    fieda: last week UV klik 100 ke atas fieda..maintain smggu mcm tu sbb wat GA kot, hehehe

    aanie: hehehhe SEO tu wat entry berdasarkan kata kunci yg org akan surf aanie..mcm tulah pemahaman aju

    MZ: TQ ye, dh pegi ke muaz???

  4. hani@debumelukut

    ada gak bendaalah ni kat blog akak tu..tapi tak tau apa2 pun apa guna nya sbb anak2 yg letak..aisey, tak habis2 buta kayu nih.

  5. hani: kak ni duit ni kak…acu cube try test tya anak akak, tolong check akaun nuffnang akak…msti masyukk ni hehehe

  6. Yen: i rasa pon i punya ni tak masyuk pon, ciput jek sen2….

    Ila: wah bestnya ila, nk beli pizza pon tak lepas ni

    amiey: sen2 je amiey, jnji BE hehehhe

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: