Pusat Sains Negara : Bermanja dengan Dino..

Ganas kan hehehe

Semalam kami semua ke Pusat Sains Negara..Kebetulan rupa2nya program Snacks With Dino tu berakhir semalam ye..Sempatla anak2 nk tgk Dinasour dgn lebih dekat…siap leh gerak2 sambil kuar bunyik tu…anak2 takut tp bila ajak sentuh Dino tu semua jadi ok skit..

Testing..testing…
lo..lo…mak

Seronok coz anak2 happy…Adam la paling lasak..bile lepas jek dari dukungan, terus lari…bila dukung, marah…Di sekitar pameran tu ade hasil rekaan dan ciptaan saintifik ttg alam sekitar..penghasilan tenaga, magnet, ttg cahaya, air dan elektronik…dpt try dari satu stesen ke stesen yg lain..

Dinos Puzzle
Suke benar Najwa
Hampir siap
Okeh misi berjaya!!!!
Owhhh patutla ade mentor hehehhe
Hmmm ade pulak org amik gmbr kita hehehe

Paling diorg suke game puzzle ni ha…duk bergilir2 nk nyiapkan benda ni, yg baguih nye sistem giliran tu menjadik..sib bek tak bergaduh, kang tak pasal2 test vokal ibu kt situ hehehe…

Sesi bergmbr dgn dino
Yang seronok tu ibunya

Abah and anak2

Geget tangan baru tau….
Syukurla dpt jalan2 ngn diorg ke sini, actually tak plan pon coz balik beli susu dari TESCO Kepong tu ingat nk balik umah terus..rupanya abah ade plan utk kami..TQ ABAH!!! We are so happy!!!!…Satu pengalaman yg menyeronokkan!!!

10 thoughts on “Pusat Sains Negara : Bermanja dengan Dino..”

  1. ARITU FIEDA PUN GI SINI..ANAK2 NANGIS KETAKUTAN TGK DINO2 NI..BUNYI DIA MCM REAL KAN…KAT TGKT ATAS YG KT BILIK2 TU LAGI SERAM….AJU MASUK TAK..?

  2. wahh bestttnye..tak tau pun ada benda2 nih..tapi kalau bawa sarah cfm nangis nak ajak balik..sbb dia penakut…..tapi smlm tak g memana pun..anak2 demam

  3. fieda: A'ah masuk gak bilik2 tu fieda..anak2 nangis tp pujuk kata ni dino tiruan jek, siap tenyeh2 lagi kepala dino tu hehehe..then ok dah…

    kakzakie: tu yg seronok tu kak

    amieyl lee: musim demam kan skrg ni amiey

    aanie: a'ah aanie, borong gak susu smlm…dptla tiap2 sorang 2 pek hehehe

  4. wahhh…ni lagi best…gi hari tu…takde pameran sangat…yg ada 1001 invention dan rumah hantu…

    rumah hantu sah2 tak masuk…hehehe

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: