Sikit lagi nak cashout Nuffnang!!!

Sabar ye Ju hehehe

Cer tengok cer tengok akaun Nuffnang aku ni…Sikit lagi nk smpi minimum amaun RM50 tu…baru leh nk cash out…nk buat beli hadiah pemenang GA aku ni ehehhehe…hahaha kejam kan aku nk tggu brp bulan lagi baru boleh cash out ni…kesian kt pemenang2 GA tertunggu2 nnti hehehe…Ada masa lagi nk join ye hehehe

Ni hasil berblogging selama 6 bulan tepek akaun Nuffnang kt Blog aku ni…org lain kejap jek dah leh cashout kan..takpela pelan2 kayuh..ade rezki adalah kan…yg penting usaha kuat la kan…jgnla sedih2 kan…rilex jek…sekarang aku tgh study lagi mcmana nk up traffik kt sini…..nnti aku share apa yg aku dh study tu…

BACA  Sponsored post, salah faham daa

9 thoughts on “Sikit lagi nak cashout Nuffnang!!!”

  1. wah, cepat gak tu aju…tahniah!! sy skrg pun x smpi lagi amount tu…hahaha…

    nanti jgn lupa share apa yg aju study tu tau….

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: