Ke Planetarium Negara pulak!!!

Permintaan Najiha nak ke sini

Setelah habis makan kenduri di majlis kawin semalam tu, ktorg ke Planetarium Negara pulak…dengan baju kendurinya tu, waktu tu jam 2.30 ptg..Najiha beria nak gi sana, suamiku tak sampai hati nak tolak, kalau ikutkan aku nak balik umah jek, coz penat kaki ni, menggeletar hehehe….

Sapa lagi tinggi??? hehehe

Sesampainya di sana, org tak ramai sgtla sebab takde event yang best berlangsung…hoyeyy!!! dapat melawat sekitarnya dengan tenang hehehe…Adam paling seronok berlari sana sini…kakak2 dia tak ingat apa dah, nmpk je benda2 pelik terus pagi cepat2…

Merasalah jugak naik soyuz hihi

 Seronok sangat bebudak ni (bakal angkasawan???)

Kanak2 mmg suke nk explore benda baru kan, kalau ada masa bawalah diorg jalan2 mcm ni, bagus utk perkembangan minda kan..ceh ceh ceh…hehehhehe..mak dia yang lelebih….

BACA  Colmar Tropicale Bukit Tinggi, sesi brainstorming 2 hari

14 thoughts on “Ke Planetarium Negara pulak!!!”

  1. Anak-anak kakak dah sampai tempat ini dgn cikgu mereka tapi kakak belum lagi aju…. Memang bagus buat pendedahan pada anak-anak…

  2. LiLy @ MumMyQiStInA

    mmg baguslah bawa anak2 ke tempat2 beginikan..dpt mempelajari sesuatu & bagus juga utk perkembangan mrk..

  3. insyaallah tu aju bakal angkasawan diorang tu…umie tak penah lg ke planetarium tu..nnt nak jejak kaki jugak le kat situ..;-)

  4. izan tak pernah lagi bawak anak2 ke sana. dulu2 masa sekolah adalah sekali ke sana. tp baguslah…bawak anak2 belajar benda yg baru kan terutamanya sains~

  5. ♥MiZz-siHa♥

    xpenah smpai ke cni lg…
    bl la nak p..kena tunggu anak2 besar skit br diorng faham kan..

  6. pernah sampai masa form 1 dulu2..lepas tu tak pernah pergi lagi..ingat nak bawa anak2 tapi tunggu diaorg besar sikit la..

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: