November 26, 2020

Kopi Mak Dara, sesiapa pernah cuba???

 Kopi Mak Dara

 

 20 sachet RM19
 Khasiatnya umpphhhh!!!! hehehhee

 

Baru beli semalam, sebelum ni tak berani nk amik sebab breastfeed,
skrg masih BF jugak tp bagi direct waktu malam je..
Sesiapa pernah guna produk Jamu Mak Dara ni
sila bagi feedback ye

Gambar dari http://jamumakdara.com/

Ingat nak try yg kapsul ni pulak…

Sebab member kat opis ni ade try yg kapsul ni,
dia kata bxxxx dan pxxxxxx jadi pejal naik up tu..
hehehe maaflah bukan 18SX ye…
Kalau ok dan tak memudaratkan boleh la try kan..
bukan apa penting kaum wanita
menjaga penampilan diri ni, maklumla skrg ni
byk persaingan kan, bukan berniaga je nak bersaing tau…

 hehehehhe….

Lagi satu daku penat jaga bebudak ni,
abah dia kan kt Perak sokmo…
so perlukan tenaga tambahan utk buat keje harian
selain mjaga diorg ni…

~~Rupe bentuk KOTEX Baru!!!~~
Jom timbang berat blog anda!!!

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

35 thoughts on “Kopi Mak Dara, sesiapa pernah cuba???

  1. tak pernah cuba lagi, tapi ada kwn2 yg cuba ckp bagus, hilang lenguh2 pas tu maintain jer badan…ingt nak cuba gak tp tunggu zarif habis bf dlu…

  2. tak pernah cuba lg tp azni pernah tgk kakak ipar makan jamu mak dara tu..nak kena tanya dia dulu ok ke tak..

  3. izan ada amik..hampir setahun jugak,mak izan pun…daripada belum tukar ke gold,terus ke gold dah skrg kapsul tu..

    coffee tu sedap n mmg bg energy =)

    kapsul tu plak sgt ok utk dalaman,tp tu izan tau,tak tau org lain sbb dia tgk atas org jugak seswai atau tak…

  4. me tak minum kpopi
    dulu2 pernah try jamu—lupa nama apa ntah–and mr hubby tak bagi plak, dia kata memang jd lain time ehem ehem tu (bukan 18 sx tau, sekadar berkongsi)–tp memang kiranya effective kalau mkn jamu :p

  5. tak penah cuba lah…
    uols try dulu beb
    then kasik tau ye….

    kopi n jamu tu… berkesan ke tak
    bleh????

  6. tak pernah cuba..dulu2 BF rafiq..skang sbb pregnant..mmg jarang sentuh cofee/benda2 camni..huhu

  7. x penah try…kopi mak dara blh try..mana tau kot2 blh jd cam anak dara…tp kopi janda x berani nak try….hehehe….nti blh la wat testimonial ek…

  8. wah,kopi tu teringin nk cuba
    kalau kapsul tu susah sikit,bui tak leh telan kapsul2 mcm ni..huhu

  9. Kalau menyusu baby boleh ker telan kapsul tu…dan boleh ke minum kopi tue…Nak try jugak hihihi

  10. tk pernh minum cz tk suka kopi tp kalo kopi kt coffee bean, san fransisco bole plak kita minum…hehehe

  11. tak pernah try…sbb aku tak minum kopi…jamu pernah la mkn…hehe..

    sekarang ni cuma amalkan Evening Primrose Oil utk supplement…utk tambah tenaga….

  12. saya migrain..tak boleh minum kopi..
    yang pasal jamu tu, no komen..sbb tak penah try lagik..heheh..

  13. ok ker jamu nih. tak pernah makan la jamu2 ni. time pantang dulu jer mkn NR. takut badan tak sesuai, habis naik segala jerawat. tapi macam best jer nih

  14. Assalamualaikum…
    Sy pernah gak minum kopi ni nk diet sblom kawen..memang berkesan.tak rasa lapar pun sehari suntuk…ada yang cakap sesuai untuk bulan puasa sbb langsung tak rasa lapar..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: