~Sketch Langsir Sliding Door 2011~

 Kalau dibiarkan berjuraian

 Kalau diselak kiri dan kanan

Hehhehehehe…Ala2 subjek pendidikan seni pulak..
Semalam pikir2 mcmana patern langsir tahun ni?

Ini plan daku tahun ini..
Insya Allah niat nak kurangkan perbelanjaan..

 Ini langsir sekarang

Daku memang dah ade langsir lama ni…
So plan nak buang kening dia tu..
Amik badan dia tu sambung ngan kain lain…
Daku plan nak tukar patern mcm kat atas tu…

Badan dia

Kain lama tak berjahit2

So jahit kain yg bunga2 kecik tu kt atas dan tengah kain merah tu..
Jimat kan?? Jangan menbazir, itukan amalan syaitan hehehe
Siap jari telunjuk dua di kepala hehehhe
So mcmana design langsir umah uols??
Patern ni banyak kat KAMDAR and NAGOYA
Pilih kain jek, suh diorg jahit pon takpe..
Recycle itu mmg menjimatkan hehehhe

Tapi kalau dapat umah mcm kt bawah ni mmg heaven!!!!
Syiok giler betul tgk deko eric ni…
Memang daku tak kuar umah la klu umah cantik gini

Sumber website http://www.deko-eric.com.my


Sumber website http://www.deko-eric.com.my
Sumber website http://www.deko-eric.com.my

 

BACA  Aktiviti Najwa dan abahnya hari ini...

20 thoughts on “~Sketch Langsir Sliding Door 2011~”

  1. rose --{@ ibuRafiq @}--

    wah2..kita pon tak berjahit lagi langsir raya tahun ni
    perot dah makin boyot tataula bila nak start projek jahit2

  2. Sukanya saya dengan warna merah marron tu. Cantik, cantik, cantik. Combination pun sweet jer

  3. wah beraya sakan thn ni ye aju…jahit sndiri ke lansir tu siap sketch lg…. cantik bangat warnanya..

  4. Kakak tak beli langsir baru. Guna yang ada saja. Ikut giliranlah sebab setiap 2 bulan sekali kakak ganti langsir (bukan beli baru tau)…

  5. aju – plan pun ak tukar langsir tapi tak tau lagi nak patern mcm mana..nak ringkas2 aja..heee

  6. x penah tempah langsir….kat umah skrg pakai langsir ehsan mak mertua je..lebihan langsir umah dia..huhu..sadis…

  7. cun beb!

    kalo dapat umah cam gambo2 tu…
    iols rasa nak terus berenti keja.. duduk umah jahhh!
    sayang nak tinggalkan umah yg cun banget tu!
    hak hak hak

  8. tahun ni tak ganti langsir…

    langsir tu baru setahun lebih sikit je…

    kalau nampak gambar rumah akak yg ada langsir sekali dlm blog tu, mcm tulah langsirnya..hihi. Malas nak ganti…:D

  9. rajin awak menjahir.jimat pun kalau jahit sendiri (tetiba rasa nak beli mesin jahit)

    langsir dh bertahun x tukar 🙁

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: