Aktiviti Najwa dan abahnya hari ini…

Dalam pada menjaga Najwa yang masih chicken pox tu,
sempat lagi abah menjalankan aktiviti mencantikkan rumah..
Sukenya tgk grill tu dah berubah wajah..
Mmg daku mahukan ianya berwarna putih..
ala2 english kan…seronoknya lah hati ini…
Tapi yang tak tahan, Najwa yg sakit tu pon mau menolong..
Teruja kot tgk smgt abah yg lain mcm tu..
Eiii terharu ibu tengok, mau rasanya ibu pulang saat ini..
hehehehhe
besok daku start cuti sampaila raya nanti…
turn abah pulak keje,
aci tak besok gi KK Home Deco kt ampang tu????
Acciiiiiiiii hehehehhee
P/S : MMS ini kuterima jam 1.00 ptg…

BACA  Pentingkah jantina anak kita???...

18 thoughts on “Aktiviti Najwa dan abahnya hari ini…”

  1. mmg sesuai hijau dgn putih..umah kfieza pun pintu gate cat kaler putih..english style kan…mmg menarik..bersemangat nk buat rumah terbuka nanti ye tak..?

  2. mesti seronok bila dapat surprise macam ni kan? rasa kalau diorang request suruh masak special menu pun sanggup buat kan?,…. 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: