November 26, 2020
Uncategorized

Alhamdulillah..dah 30an ^_^

Ohhh sweet2 30 to me!!!
Alhamdulillah masih diberi kesempatan menyambut 
Hari Lahir ke 30…
Hmmm 30??? Hehehhehe mcm tak caya je
Sungguh cepat masa berlalu…
Daku sungguh gembira mempunyai
keluarga besar yang bahagia…
Daku gembira punya emak ayah..
Adik beradik, ipar duai…
Suami dan anak2
Gembira punya kawan2 dan sahabat yg setia dan baik
Bagi yg wish through sms, FB, blog
TQ sgt2!!!

Sayang korang semua kuat2!!!!
TQ utk ETONG for this CUTEST DOODLE not NOODLE okeh hehehehhe

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

34 thoughts on “Alhamdulillah..dah 30an ^_^

  1. Hepi sweet 30 aju….hehe

    Selamat join the club ya…:) Tapi akak dah tengah2, aju baru masuk club 30an ni..hehe

  2. hepy besday to u kak.. muda lagi akk ni..hihi..

    moge di pnjgkn umo, murah rezeki…

    moge bhgia selalu..

    syg ketat2..

  3. Ala….kakak terlewat wish. Macam tak best tapi hope that with this age will makes you happy and matured with loves ones. Today, forever and hereafter….

  4. “panjang umurnya, panjang umurnya, panjang umurnya…serta mulia, serta mulia, setahun lagi”

    hepi besday dear…

    so berbuka nanti mesti ada uat special kan 😉

  5. happy birthday to aju…

    moga sihat sejahtera selalu ye… murah rezeki dan bahagia disamping keluarga…

  6. tahniah & selamat hari lahir aju…kira junior saya la ni..dah lama masuk 30an..he3… apa perasaan bila angka 3 kt depan ni…he3…

  7. hepy besday aju…

    semoga dipanjangkan umo dan dimurahkan rezeki..dan bahagia disamping keluarga tersayang…. diberkati oleh Allah didunia dan akhirat…

  8. slmt hari lahir aju…

    semoga berbahagia d samping insan tersayang dan dimurahkan rezeki selalu.. Amin…

  9. salam Aju..”selamat UlangTahun Yg ke 30″…Semoga pjg umur,murah rezeki & menjadi seorang isteri & ibu yg solehah.Amin
    30 hanya sekadar angka…semoga kematangan Aju seiring dgn pertambahan usia..Insallh.

  10. wah…selamat hari lahir ye sis..semoga hidup sntiasa hpy, sihat, dipanjangkan umur…dan masih mempunyai semangat berblogging ye….
    Semoga juga, keluarga sis dilindungi dgn rahmatNYA…amin

  11. haaaa…. kalau dah masuk 30 tu kira usia gangsa tau, selamat ulang tahun Aju…moga bahagia selalu bersama keluarga tersayang!

  12. Happy B'day ye..
    moga pjng umur..dimurahkan rezeki & sentiasa berbahagia bersama insan2 tersayang.. 😉

  13. Maaf ye. Saya tak pandai sangat tapi sekadar nak membantu. Tadi dah check rss feed blog aju.
    http://ajumohit.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

    OK, rss feed blog aju berfungsi dengan baik. Kalau tak silap saya la, kalau RSS nie dah OK. Bloglist kat tempat lain pun akan berfungsi seperti biasa. Ianya tak ada kena mengena dengan Feed Burner. Flow dia mcm nie RSS Feed Blog -> Bloglist.

    Tapi kalau tak OK jugak. Nanti cuba tengok setting dekat sini pulak ? Berubah ke tak ?

    http://www.anastasyea.com/2010/12/blogroll-tak-berupdate-rss-feeds-salah.html

    Kalau Aju tak pernah usik apa² dekat Setting tersebut sblm nie. Tak tahu la pulak apa masalahnya. Nanti cuba tanya dekat Google Forum. Mungkin ada staf Google yang boleh membantu =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: