Gigihnya mereka bershopping

Rasa2 mcm tau je kat mana kan? Tengok offer2 tu semuanya best2 belaka kan hihi, mesti ramai yg keluar bershopping ujung mggu ni utk persiapan terakhir…mggu dpn dh raya…korang ke mana hujung mggu ini? Daku tak pernah shopping rays di sogo sebab tau mesti sesak lepas tu tak dpt nk beli apa2 pun…belanja secara berhemah ye…. 

8 thoughts on “Gigihnya mereka bershopping”

  1. Sesak-padat-semput kalau kakak tengok gambar yg aju tepek. Rasa tak kuasanya bershopping kalau situasinya macam ini….

  2. Ya Allah ramainya orang shopping.

    Akak dah lama miss suasana macam ni sebab dah tak ada anak2 kecik. Masing2 beli sendiri pakaian mereka. Tinggal beli duit jer.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: