Jeans untuk Kanak2 Debab

Soda kids RM23.90
 Bergetah di pinggang

 Cutting atas besar 
Debab tu apa? montok, tembam dan gebus…hehehe
Sesungguhnya memang usah nak cari jeans untuk Najiha yg tembam itu…
Kalau ade pun muat kt kaki je,
peha dan punggung tak lepas…
Weekend lepas gi Parkson Selayang Mall..
Terjumpa!!!! Terjumpa!!!
Hati riang sangat2!!!
Ada jugak seluar untuk kanak2 mcm Najiha 
yg ibu tak pernah jumpa sebelum ini…
Jenama Soda kids yang murah sangat2…
Hanya RM23.90 sahaja..murah kan???
Selesai seluar untuk Najiha,
tinggal nak beli baju melayu utk Adam and Abah

19 thoughts on “Jeans untuk Kanak2 Debab”

  1. saya pun susah nak cari jeans utk irfan aju..dia jenis debab gak…kena cari yg pinggang getah, blh selaras nt… saiz plak besau laaa..hu3… bila tgk aju shopping kt jj cam best jer, saya biasa shopping kt sogo je..kat jj pernah survey tp mahal…

  2. Apalah Aju kata Jiha tu debab. Ke ke cantik montel. Tunggu tak lama bila dah sekolah pagi-petang susutlah dia. Masa tu dia lihat balik gamabr masa dia kecik mesti senyum…

  3. saya suker kalu yang boleh adjas tang pinggang tu dibuat utk seluar org dewasa sekali

    sebab saya malas nak pakai tali pinggang..

    bajet ramping la kunun.. cesss

  4. bila tgk jenas utk debab ni tetiba trgt jeans raya darwisy..giler kentang punya besar tang bontot..kelakar anak kita pakai..tk perasan lak masa beli..dhla kain tebal pastu besar + kembang

  5. jeles betul dgn anak org yg debab2 ni..anak2 bui pulak kalau carik baju/seluar mesti cari yg setahun ke belakang..huhu..

  6. Murah lah seluar tu. Suka cari sluar yg ada adjustable tu. Anak saudara saya lagi debab, baru nak masuk 6 thn berat dah 36 kg.

    Aju, apsal kat saya nyer bloglist tak update ayu nyer n3 yer…huhuhu…

  7. memang murah harga jeans tu aju…

    akak selalu beli jeans untuk Aqil, masalah perut. Mesti terlondeh, dia kurus…huhu

  8. beli yg bergetah flexible sikit kan..suar budak2 ni selalu buat mak budak pening nak cari..tak semua seswai kan.tp murah ni,mmg berbaloi2.. =)

  9. izan pun sama cam kak yus… kalau beli jeans utk abg muhaimin, tang pinggang longgar sgt. kurus sgt anak ummi~

  10. (Lizz) http://www.mummycute.com/

    macam saya susah nak cari seluar anak… anak saya kurus sangat semua seluarnyer pakai belt kalau tak melondeh….tinggi ok biler tang pinggang tu besar sangat….

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: