~~Malam ini Ramadhan Terakhir~~

 Episod akhir
Bulan Ramadhan belum berakhir ye..
Hari ini puasa ke 25…
Sekejap je Ramadhan akan meninggalkan kita
Ade yang kata Malam Lailatulqadar sudah berlalu..
Wallahualam..
Malam ini merupakan episod terakhir
bagi slot Ramadhan Terakhir..
Seronoknya tgk citer tu..
Bila terhantuk baru nak tengadah..
Dah rasa susah baru nak ingat Allah
Semoga kita dijauhkan dari situasi seperti itu 
Bersama Allah dalam susah dan senang
Bersyukur dgn nikmatmu ya Allah…
Episod malam tadi Sakinah meninggal dunia akibat leukimia,
Sedeynya…sob sob sob
BACA  Bersamamu malam tadi menyayat hati ini...

15 thoughts on “~~Malam ini Ramadhan Terakhir~~”

  1. akak tak sempat nak follow citer ni. akak dok tgk citer deru ombak kat channel 104 kalo tak salah, best citer tu

  2. Sebelum si Sakinah tu meninggal, masa dia ckp 'i love you' kat mama dia tu saya rasa mcm… 'la… ngape gedik cenggitu'? Heheh..

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: