Minggu ini Minggu Terakhir..

Maaf ku pohon dari pembaca semua ye!!!

Minggu ini minggu terakhir daku bekerja
Minggu ini minggu mendapat tempahan kuih raya dan baju raya
Minggu ini saya bergilir2 dengan hubby menjaga Najwa yg chicken pox
Pagi ini daku keje, petang nanti hubby keje
Besok daku keje
Rabu, Khamis dan Jumaat daku cuti…
Ehh??? Lepas daku, daku, daku cuti jugak ni…
Cuti pon ciput je balance nya…
Takpela minggu depan dah cuti seminggu..
Hoyey!!!!
Masa raya nanti kalau anak2 (chicken pox) tak sihat, 
nampak gayanya tak beraya lah daku
Takpe mesti org dtg umah kita kan?
Bleh mkn rendang, ketupat, pulut, kuah kacang…
Mood ke lauuttt wehhhh!!!
BACA  Daun semambu mengubati chicken pox

15 thoughts on “Minggu ini Minggu Terakhir..”

  1. Assalamualaikum Aju,

    Wah bestnya, lama cuti. Semoga Najwa cepat semboh.

    Akak ada tanya soalan cepu mas di N3 lepas fasal nak letak iklan naffnang selepas N3 pertama kita. bagaimana caranya.

  2. wahhh cuti sakan aju ye… kta start sabtu ni baru cuti hee…

    anak pun dh sihat..rupanya dia dmm dua dlam satu camapak n tumbuh gigi..tadi baru nmpak sbatang lagi dh kuar huhuhu

  3. anak bui pulak kena sakit mata hari ni..hubby bui cuti jaga anak..hehe..najwa kena chicken pox?alahai..dh hari nk raya ni..huhu

    selamat hari raya Aju..minta maaf jika ada salah dan silap yer..*_*

  4. ☆*♥L@dy @yU♥*☆

    mmg biler anak x cihat mood nak buat apa pow x der….moga najwa cihat kembali b4 raya oke…
    curlasttt uols cuti raya seminggu…berbuih ai jelez ni ngeee

  5. aju – kelambu tu rm50… tak termasuk delivery..tapi kta jumpa ajala snng nak kasi kalaua ju nak..aju kt punb je kan??? dkt klcc nih

  6. alahai najwa plak yg kena CP ye..kesian najwa..semoga cepat sihat ye.. abg irfan pn masih ada parut lg…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: