Collection Duit Raya Anak2

 Rezeki anak2
Buleh masuk SSPN
Alhamdulillah kita sudah berada di Hari Raya Aidilfitri yang ke 7.
Di atas adalah collection anak2 ketika beraya di Pahang dan di Ijok..
Kalau rajin beraya banyakla dpt
duit raya bermaafan dan bertemu saudara mara.
Alhamdulillah sudah kembali bekerja juga,
setelah seminggu lebih bercuti..
Najwa juga sudah sembuh dari chicken pox,
syukurla tak berjangkit dengan adik2 nya…
Di kira2 dptla seorg RM131 duit tu hihihi…
Banyak juga kan, ibunya kira2 buleh beli bunga hahahhaa…
Sabor je ibu kamu ni…
BACA  Concealer Elianto tetap pilihanku

20 thoughts on “Collection Duit Raya Anak2”

  1. ☆*♥L@dy @yU♥*☆

    bestnyer jadi kids dapat duwet raya byk…ngeee dulu ms ai kecil2 lepas dpt duwet raya beli games ngeee

  2. bebudak camtu le, seronok sgt nak pegi beraya, nak kumpul duit raya banyak2.
    akak pun camtu, kena cepat2 masuk account simpanan depa, cerahhh masa depan…hehehehe

  3. kaya kaya.. leh beli menan banyak2..akakkaka… samat ari rayer.. tenet kat umah cam cipan.. tu pasal lambat follow belog kamooo.. toce for coming to my blog <3 <3 <3

  4. LiLy @ MumMyQiStInA

    Byknye..Rezeki anak2.. ^_^

    Qis tahun ni x dpt nk kumpul wit raya dr makcik2 dia..hehe..tp alhamdulillah ttp ada rezeki dpt kumpul wit raya dr kwn2 ayah dia.. ^_^

  5. anak yg dpt duit raya tp kita mak yg terlebih suka kan..bkn apa leh simpan n menabung utk diorg jgk..hihi.. lupa plk selamat hari raya maaf zahir batin ye kak.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: