Edisi Cuci Mata : Sling Bag

Order kt internet
Sebab kaler dia sweet sgt ko daku merembatnya
 Daku beli kt FB di Lovelyfashion
Harga dia RM58 plus kos pos
Koleksi sling bag pertama
Warna yg menggoda
Ok abis daaaa
BACA  Tahun Baru, Serba Serbi Baru ^_^

15 thoughts on “Edisi Cuci Mata : Sling Bag”

  1. ☆*♥L@dy @yU♥*☆

    ai byk sling bag sebab senang pakai…but jarang beli yg branded untuk sling bag sbb coach x byk coice sgt…beli kat supa jer…comey2 khen

  2. Comei2!!!! Aju, ina pn skrg giler kumpul kolekai sling beg buy online ni.. Dah ada 2 koleksi.. Nnt ai up entry k.. Jenis ina bli smart nampak mcm kulit tp murah2 jerk ;p hehehehe

  3. Beli kat mana cantikk. Teringat beg yang dah hantar repair tapi tak siap siap. Baru guna seminggu je putus. Jenama bukan main lagi. Harap jenama je, kualiti tarak. Menyesal beli…

  4. aanie pun suka pakai sling bag sb senang nak berjalan dgn bwk adam lagi…ada koleksi baru…beli kat sogo aritu…nanti kita wt n3..hehe..

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: