Kempunan Nak ke Open House

Najwa

Ini sesi meluahkan isi hati ini hihihi
Tahun ini kempunan banyak sebab tak dpt gi open house…
Seminggu sebelum raya Najwa kene chicken pox,
masa 1 Syawal tu dah kering la skit, so blehla raya kt kampung…
Najiha

Selepas itu Najiha pula kene CP 2 minggu…
Memang puasa 6 tahun ni cukupla hahahhaha….
Kempunan ibu dia nk gi open house,
risau jangkit kt anak2 kawan2 lain yg tidak berdosa hahaha
Adam 

Pastu 2 mggu nak berakhirnya Syawal, Adam plak kene CP…
Memang tahun ni kami tidak kemana2 pon time weekend…
Tahun depan kalau panjang umur nk beropen house sakannnn!!!
P/S : kot2la ada member blogger yg wat open house lagi ke?
Tak nak jemput saya ke? hahahhahahha
Anak2 saya sudah sihat kesemuanya, Alhamdulillah..
Terima kasih atas doa kalian

BACA  Terima kasih doakan Adam

27 thoughts on “Kempunan Nak ke Open House”

  1. takpe tahun depan boleh pulun habis habisan pegi open house
    teringat 2 thn lepas, kami anak beranak semua kena CP, kecuali en. abah. bila dah tua kena CP lagi teruk beb, sakit jiwa

  2. ☆*♥L@dy @yU♥*☆

    dugaan as mom gituew la
    janji anak cihat
    open house bila2 leh terjah
    jom next year terjah umah ai plak ngeeee

  3. kesianya kat anak2 uols…

    my kids – kedua2nya dah kena CP ni…
    nasib baik kena masa cuti sekolah… so tak de lah ponteng sekolah…

    tak pe nok… insyaallah tahun depan…. panjang umur kan… boleh le ber-open house dengan sakannnya!
    ekekekeke

  4. Alhamdulillah dah sihat semua aju. Tak apalah tak ke open house. Kalau nak berkunjung sekarang pun boleh walau bukan aidilfitri….

  5. yg penting sekarang anak2 ko dah sihat…alhamdulillah..

    ala, bukan best pun gi open house tu, buat naik berat bdn ko jer…hehe…

  6. kesian aju terpaksa melayan anak sakit time raya haitu kan..tkpe la aju raya haji ni sure ada kot jemputan open house..leh arr ganti balik hehee…

    yg penting anak2 dh sihat kan..

  7. anak2 tak nak aju naik berat badan sbb tu dia org sakit..hehehe

    takper2..thn depan ada lagi..leh pulun habis-habisan..*_*

  8. Siannya 3 beradik nih. Alhamdulillah dah sihat. MEh ah dtg umah aju, umah sentiasa terbuka…hehehehe…

    Tak per, tahun depan bley pulun habis²san gi open house.

  9. alahai…brganti2 ye kena CP…saya hr tu sib baik zarif & hb kena sekali.. cepat la baiknya… insyaallah kalu sye buat makn2 kt umah nt blh la jemput…jgn x dtg plak yeee…

  10. LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

    alhamdulillah dah sihat ye semuanya….

    ala tak p mkn pun tak pa…kurang2 berat badan masih menten lagi….

  11. ala cian dia…hehe

    takpe aju, kena semua sekali senang, takdelah risau sgt kena lagi nnti…

    tahun depan kita beropen house sakan ya..:)

  12. wah, ngam-ngam abis syawal terus anak2 sihat ek..

    mmg saje tak kasi mak dia beraya tu

    hehehe..

    syukur dah selamat semua, kwn sya baru kena chicken pox ni smapai masuk ICU tau…iskhhh cian dia…

  13. sambung thn dpn plak aju…tp bila anak2 dah mcm tu,automatik kita pun xde mood nk beraya kan…

    mujur semua dah sembuh kan… =)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: