December 3, 2020

Misi Mencari Air Kolah 7 Masjid

 

 

 

 

 

 

 

Semalam kami berjaya mencapai misi
mencari air kolah 7 buah masjid,
untuk apa? untuk mengubati penyakit sinus dan resdung suamiku..
ada terdengar dalam motivasi pagi kat TV3..
BACA [Cara merawat resdung dengan air kolah Masjid]
Semua masjid2 ni di sekitar Jalan Gombak dan Wangsa Maju,
Nanti daku ajarkan ayat yang nk dibaca pada air2 tu…
Daku lupe sebab notes tu kat hubby..
Hubbyku dah buang sinus pada tahun 2008 tp still tak cure lagi..
Moga dengan cara ini sedikit2 dapat mengubatinya..

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

21 thoughts on “Misi Mencari Air Kolah 7 Masjid

  1. Kakcik dah dua kali buat pemebedahan membuang folip2 sinus dalam muka kakcik, tapi sesekali datang juga gatalnya. 🙁

  2. minggu lepas abg ipar dtg raya. borak2 citer kene cari air kolah 7 masjid sebab nk ubat abg ipar yg sakit. dlm pada duk mengumpul air kolah 7 masjid, sekali tu ada sorg pakcik tu saun… sama jek air paipnyer….
    😛

  3. owh..baru juga dgr ni..
    nnt kongsilah ngan kita..lily pun ada gak sepupu kena sakit ni..nnt blh bgtau dia..

  4. Salam Aju,

    Yerlah kita ikhtiarkan.

    Masjid kat rumah kak ani, walau pun masjid baru tapi disediakan jugak kolah.

  5. air kolah masjid ni ada barakoh nya.. sebab orang gunakan untuk ambil wudhu'… sebab tu kenkadang untuk certain penyakit tu memang diharuskan rawat guna air kolah 7 masjid…;-)

  6. salam, nak cuba juga rawatan air kolah masjid ni…tapi sekarang masjid kebanyakannya dah takde kolah. Masjid Negara / Msjid Wilayah ada tak kolah? atau masjid sekitar Bangsar/Taman Tun..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: