Umum Misi Mencari Air Kolah 7 Masjid September 26, 2011

 

 

 

 

 

 

 

Semalam kami berjaya mencapai misi
mencari air kolah 7 buah masjid,
untuk apa? untuk mengubati penyakit sinus dan resdung suamiku..
ada terdengar dalam motivasi pagi kat TV3..
BACA [Cara merawat resdung dengan air kolah Masjid]
Semua masjid2 ni di sekitar Jalan Gombak dan Wangsa Maju,
Nanti daku ajarkan ayat yang nk dibaca pada air2 tu…
Daku lupe sebab notes tu kat hubby..
Hubbyku dah buang sinus pada tahun 2008 tp still tak cure lagi..
Moga dengan cara ini sedikit2 dapat mengubatinya..

Tags :

21 Comments

  • kakcik posted on September 26, 2011 at 1:55 am

    Kakcik dah dua kali buat pemebedahan membuang folip2 sinus dalam muka kakcik, tapi sesekali datang juga gatalnya. 🙁

    Reply
  • @e_da posted on September 26, 2011 at 1:59 am

    ooo camtu… baru dengar ni aju.. kongsi je tips.. manatau berguna akan dtg..

    Reply
  • mamaNoriz posted on September 26, 2011 at 2:03 am

    betul ke ni aju?

    bagus gak, sbb kwn kite teruk sinus dia…leh mintak kwn kite try kan…

    husben aju tak nak try rawatan lintah ke?

    Reply
  • miloais posted on September 26, 2011 at 2:03 am

    macam mana proses pengubatan nya tu???

    Reply
  • kakngah posted on September 26, 2011 at 2:04 am

    minggu lepas abg ipar dtg raya. borak2 citer kene cari air kolah 7 masjid sebab nk ubat abg ipar yg sakit. dlm pada duk mengumpul air kolah 7 masjid, sekali tu ada sorg pakcik tu saun… sama jek air paipnyer….
    😛

    Reply
  • LiLy @ MumMyQiStInA posted on September 26, 2011 at 2:11 am

    owh..baru juga dgr ni..
    nnt kongsilah ngan kita..lily pun ada gak sepupu kena sakit ni..nnt blh bgtau dia..

    Reply
  • MamaEma posted on September 26, 2011 at 2:18 am

    pembehdahn pun tak dapat nak diatasi..berbahaya jugalah penyakit begini

    Reply
  • NM02 posted on September 26, 2011 at 3:06 am

    tiga gambar dari atas ai tau masjid maner

    Reply
  • Kunang-Kunang posted on September 26, 2011 at 3:21 am

    Salam Aju,

    Yerlah kita ikhtiarkan.

    Masjid kat rumah kak ani, walau pun masjid baru tapi disediakan jugak kolah.

    Reply
  • ☆*♥L@dy @yU♥*☆ posted on September 26, 2011 at 3:49 am

    dulu pernah gak buat carik air kolah masjid ni…but lupa untuk apa

    Reply
  • wahida posted on September 26, 2011 at 4:43 am

    cepat hapdet…aku pun nak tau jugak…

    Reply
  • Kakzakie posted on September 26, 2011 at 6:07 am

    Berusaha dan berdoa moga bertemu penawarnya. Insya-Allah aju…

    Reply
  • ayu posted on September 26, 2011 at 6:28 am

    mmm…benda baru juga ni

    Reply
  • Huda posted on September 26, 2011 at 6:47 am

    mmg kak, air bila kita bacakan doa insya Allah akan sembuhkan sakit..

    Reply
  • aanie posted on September 26, 2011 at 8:27 am

    mana-mana masjid ke masjid tertentu je?

    Reply
  • Umie posted on September 26, 2011 at 2:01 pm

    air kolah masjid ni ada barakoh nya.. sebab orang gunakan untuk ambil wudhu'… sebab tu kenkadang untuk certain penyakit tu memang diharuskan rawat guna air kolah 7 masjid…;-)

    Reply
  • anisalya posted on September 26, 2011 at 9:43 pm

    boleh mintak suami try. sbb dia ada sinus. tp tak teruk.

    Reply
  • ~izan~ posted on September 26, 2011 at 11:00 pm

    oo di sini kisahnya…takpe la aju,kita berusaha…selebihnya kita serahkan padaNya..

    nanti share tau.

    Reply
  • MrS. F!zA posted on September 27, 2011 at 3:50 am

    eh ada yg komen khurafat plk eh..kita lg lah tkthu..

    Reply
  • f@rr@h posted on December 26, 2012 at 3:57 pm

    salam, nak cuba juga rawatan air kolah masjid ni…tapi sekarang masjid kebanyakannya dah takde kolah. Masjid Negara / Msjid Wilayah ada tak kolah? atau masjid sekitar Bangsar/Taman Tun..

    Reply
  • Leave a Reply