Peraduan Beli & Menang Dutch Lady

Minggu lepas daku beli susu Adam,
Original Flavour 123
Ada peraduan gores tu yang hadiahnya bernilai RM5,000,000
Dengar lumayan kan???
Tapi daku tau daku tidakla bertuah itu utk mdpt hadiah
lumayan tersebut…

Memang rasa berdebar nak gores tu,
Ada 2 kotak, tp kene gores satu je,
kalau gores dua2 mmg tak valid ye
Alhamdulillah dapat buku pendidikan baby einstein pon syukur dah
sebab adik daku beli 2 pek, dua2 pon “Cuba Lagi”
Bertuahnya sapa yg dapat I PAD 2 tu kan
menarik2 hadiahnya kan..
siapa yg dapat mmg bertuah,
tapi tuah itu yg susah nak lekat kat daku hehehe

Kene isi borang tu dan kembalikan pada pihak Ducth Lady
Sesiapa yg dah bertuah tu kongsi2la ye
siapa yg belum beli susu, sila dapatkannya hehhehe

30 thoughts on “Peraduan Beli & Menang Dutch Lady”

  1. Bestnye. Nak beli jugak la balik ni. Anak anak jun dah tak minum susu dugro ke?? Yang Ipad 2 tu dapat baucer RM5 je kan. Ke dapat Ipad sebijik..

  2. teruja sgt tgk hadiah2 dia tu aju, tp sayang anak2 izan tak minum dutch lady tu…

    cuba..dan cuba lagi! mana tahu boleh dpt ipad pulak kan.

  3. hehe..kiter pon ada sebungkus lagi tk gores…takut nk gores tkut frust..hehehehhe…tp adiah dia memang best2 kan kak

  4. LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

    waduh2…ari tu memang ada tngk…pastu kalut dgn farah bila isi ja susu tu dlm balang dan2 terus buang plastik tu dlm tong sampah…

    balik satgi kena cari balik oooo….sbb tong sampah kat atas rumah tu belum buang lagi lo….mana tau kot2 dpt hadiah baik punya….hehehhehe…

  5. ☆*♥L@dy @yU♥*☆

    hikhik nasib baik gores dan menang ek
    if GA ai mmg x masuk la
    ngeee…motip mcm ai ader kat mesia boley beli susu ni ngeeee

  6. eh, memang betul2 ada hadiah ek?? aanie dah byk kali beli susu…duk gores semua suruh cuba lagi…pastu kita try la gores lagi satu…pun cuba lagi..hahaha..saje je buat dia x valid…
    huhu..bertuahnya aju…

  7. ema ada beli 10 pek tp memang tak ada rezeki kami…antara 10 pek tu hanya satu saja yang ada hadiah tapi disebabkan dah tergores yang cuba lagi..so nasiblah…tak dapatlah…

  8. semalam ada beli susu nie menang la pulak yamaha, masalahnya tak tau nak hantar kat alamat mana satu. boleh tolong bagitau.tq

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: