SOGO | Impian tercapai

Dapat ke SOGO akhirnya, takde org seh!!!! Maksud daku takla berhimpit2 smpi susah nak gerak tu…fuhhh sales 50% to 70% tu, daku beli jeans, blouse, dan baju dalam2an dgn kaler2 idaman hahaha…. Daku wat SOGO kad skali, fee dia rm24 utk 2 tahun, gatal2 je wat kad, bukan sopping sini slalu pon, tq hubby!!!

BACA  Gigihnya mereka bershopping

14 thoughts on “SOGO | Impian tercapai”

  1. lepas raya kurang sikit org kan? tp time tu sales pun bkn main lg. dah tau kita tak ada duit dia buat kita runtuh lg dgn sales dia. hahaha…

    card tu bagus apa ada walaupun tak selalu shopping kat situ.

  2. bila aju g? aanie g ari sabtu….masuk x kt warehouse sale?? syokkk….weekend lepas mmg xde org shopping kan? maklumlah lepas raya….

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: