Celebrate birthday Mak!!

Setelah arwah ayah tiada, pastinya anak2 yg akan m’gembirakan ratu hati ini, pada 24hb Oktober lepas genaplah 62 tahun umur mak…Mungkin hari2 yg dilalui dirasakan kosong dan sunyi tanpa org kesayangan di sisi… Tiada teman berborak, bersedih, bergaduh dan bergurau…

 Sup urat keting besh!!!
 Sate ayam dan daging
Penyumbang lemak utama heheheh

Untuk itu kami adik beradik sepakat mengadakan majlis kecil2an nak mak rasa happy..Syukur Alhamdulillah mak dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki, semoga ianya sentiasa menjadi doa kami utk mak..

 Makanan jauh dariku bukan bermakna diet hahaha

Bertempat di Satay Station Ampang Waterfront, kami memesan satay ayam dan daging, sup urat keting yg marvelous dan kek coklat Indulgence Secret Recepi yang dibawa oleh adikku. Yang paling seronok pastilah anak2 kecil yang duk ligat berlari ke sana ke mari..

P/S : Kami semua sayang mak kuat2!!!

25 thoughts on “Celebrate birthday Mak!!”

  1. Untung aju masih ada mak. Hargai dia. Kakak menumpang kasih mak saudara yg ada. MIL pun dah pergi juga.

    Happy birthday mak…moga dipermudahkan dlm segalanya

  2. maknya yang mana satu aju?? tudung pepel tu ke? happy besday makcik…seronok mak duk dekat dgn kita kan…huhu, mak aanie kat kampung…rindu mak gak…

  3. Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY

    happy belated b'day to makcik..
    sejuk hati mak bila anak2 igt n sama2 celebrate b'day dia..

    sedapnya tgk sup urat keting n satay tu..

  4. Happy birthday Mak! Ehhh…hee hee…Mak Aju! Semoga ur ratu hati diberikan kesihatan yg baik dan di panjangkan umur…amin.

    BabyIntan’s latest n3:
    Colgate Barbir Toothpaste
    Too SEXY!
    Peraduan Gaya Adik Bulan Ini Pa&Ma!
    Beware! Renungan Menggoda Cik Arissa…
    My Barbie Doll!

  5. selamat hari lahir makcik…

    semoga terus dikurniakan kesihatan yg baik, dimurahkan rezeki dan berbahagia bersama keluarga tersayang…amin…

  6. Happy Birthday to you mak ☺☺

    Owh…satay station ni dah pindah erk, ker cawangan dia. Pernah mkn kat kg pandan…kat tepi jalan tu. Sedap satay dia, org pon ramai.

    Aju, klo nak mkn sup urat keting yang sedap kat bangi ni ada. Restoran UK nama dia. Satay pon sedap gak. Dekat ngan umah ☺☺

  7. Er, seronokkan dapat celebrate besday mak..

    Buat masa nie, saya tak mampu nak bawak mak gi mkn2..sebab tengah blaja lagi. mampu kasik hadiah jer.

    InsyaALLAH, 1 day, saya akan bawak mak saya gi makan bez2 gitu. luv u mom !

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: