Ini semua kerja suami ku

 Savvy kesayanganku hehe

Bab2 mekap kete mmg keje org lelaki kan..
Bini dia tau start enjin pehtu tekan minyak
Kalau bukan hubby yang touch up savvy ni mmg gitu jela rupanya
hehehehhehe
Mekasihla kt hubby sbb tmbah line gold tu
Nampak ganas skit walaupun driver ni ayu gitu hahaha
Spot rim hitam
Spot rim tu mmg yang basic punya je,
time beli mmg dapat rim ni..
pehtu hubby kita spray itam..
so org ingat beli rim baru hahahha
jimat duit, sebab spray tu pon baru rm7 ke rm8 je sebotol..
Ikutkan hati nk cat putih 
hehehhe kata minat English style hahhahaha
Pehtu singgah KK home deko letak munger2 hehehe
Apa melalutla ni heheheh
BACA  Bila Savvy meragam lagi dan lagi..

22 thoughts on “Ini semua kerja suami ku”

  1. LiLy @ MumMyQiStInA

    Cantik tambah line gold tu..
    lelaki mmg mcm ni lah..makep2 kereta mmg diorg yang tau..yang kita tau drive jer.. ^_^

  2. btol org pompuan camtulekan. sama gak cam akak, reti start enjin pastu berdesup drive, bab makeup sume mmg tak reti. tapi masa beli keta aritu awal2 lagik dah kena warning ngan en. abah, jgn letak bunga2 dlm keta, keta bukan umah ok…hehehehe

  3. aanie pun malas nak mekap kete…mekap diri sendiri pun takde masa…hehe..

    kete pompuan xleh nampak ayu sgt..nanti org aim…huhu…

  4. org laki bab2 make up kete mmg terer la…kita ni ape yg tau kan..tau bwk jer la…ok la tu aju nmpk ganazz gitu…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: