KL Festival City yang sesak!!!

Ingat nak singgah jap, tp sesaknyalah, tgk beratur kete nk ke tmpt parking tu, sebab Parkson ada sale tu…tengokla ramainya orang berpusu2 nak memeriahkan suasana hihi…

Takpela next time lah singgah, lagipun dekat je ngan Umah, kalau korang perasan bahagian atas tu tak siap lagi kan?? Daku risau je besi2 tu jatuh Dan timpa org kat bawah…

Macamanalah shopping mall ni bleh beroperasi sedangkan tak berapa nak siap sepenuhnya lagi… Hmmm

13 thoughts on “KL Festival City yang sesak!!!”

  1. wan nurul hezrina

    tak suka tmpt sesak ngan org.bila nak shopping nampak pale org jer.tak nampak jalan dah..jem?? lagi tak suka

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: