December 3, 2020

Langsir Sliding Door ala-ala English style

 Cuci mata

 Abaikan beskal Adam tu hehe

HoHoHoHoHo…daku terjebak!!! terjebak!!

Hehhehe yo yo oo je dulu kata tak perlu beli langsir baru kan,
Tapi nafsu ni mmg telah menguasai akal ini..
So last week daku ajak hubby ke Nagoya Wangsa Maju..
Siyes cantik2 langsir baru ni uolss!!!
Daku kan dah 4 tahun tak tukar langsir sliding ni…

So bila pegi sana mmg shockk jadinya hahahha…

 Abaikan kesepahan melampau itu hehehe

 

So daku pilih utk tukar kaler dan patern langsir utk Raya Haji ye..
Dengan berkeningkan kain ala english style,
badan pulak ku pilih warna hijau…
sebab dulu dah warna merah..
yang day curtain tu plak warna ala2 kuning hijau..
so upah dia RM8 sekeping ye, mmg berbaloi2..
Dalam tempoh 2 minggu dah siap jahit sumenya..
Nagoya mmg kelasss!! Janji siapkan duit jekk hihi…

 

 

 

 

So semalam daku pergi ambil langsir yang dah siap ni..
Rupa2nya ada SALE la..10%..
Start 1-31 Oktober 2011 ye…
Kot2la nak beli baju raya haji plak..

P/S: Minta maaf bukan nak menunjuk2 tp nak share je…
Kalau boleh bertukar2 idea

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

29 thoughts on “Langsir Sliding Door ala-ala English style

  1. rindu nak buat curtain lawa gini kat japan semua dah siap sebab saiz tingkap sama saiz jer….nak tempah bapak segala mahal la….

  2. wah cantik tu aju…saya pun duk survey langsir yg dh lama x brtukar… kalu ada sale leh g wangsa maju tu….

  3. cantik! tp izan ni bab2 langsir bunga2 ni tak tahu la bila terbukak hati nak try hehe…tp tgk org pakai cantik aje..sbb aju minat english style yer? =)

  4. Amboi..semangat nak sambut ry aji ek. Wangsa Maju ada Nagoya ke? kat mana?? Yang tau K4 je. Tapi x menarik. X byk pilihan. Nagoya KL pun x menarik. Akk mmg nk cari kain lgsir dan nk cari org pandai jahit langsir. Sebelum ni tempah dia jahit rm7 per piece.

  5. aiia aju..lama nurul tak bukak blog..chantek langsir..niepun ingat nak belajar jait langsirlah..

  6. kakD pun sama juga….dah bopa tahun tak tukar langsir…ingat kalau ada duit lebih nak gak tukarkan…..

  7. Aju buat sy jeles tau! dah lah raya hr tu mengidam langsir tak dpt sbb mesin jahit dh rosak…ish ish…tak boleh jadi ni…heh heh heh!

    p/s: pe2 pun hijau memang lawa…kui3x

  8. sabtu lepas pi k4 gak

    patut la aku nmpk ada mamat sorang ni bukan main lagi dia borong kat nagoya, penuh troli

  9. Langsir kat umah akak ni dah berusia sgt dah..tapi sesuailah dgn rumah akak yg juga dah usang ni…tuan rumah nya pun dah nak expired …hehehe

  10. tukar langsir baru. memang berbaloi la pergi nagoya ni? biasa jgk pergi ms dok shah alam. dok tgk kain2. cuci mata sbb ms tu student je lg.

  11. A Day Curtain, for example, can give enough light coming from the sun while regulating the temperature of the room. Aside from that, since they come from light color and weight, they give a carefree yet elegant atmosphere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: