Wajah baru….

Blog daku berwajah baru kan..
hehehhe ini adalah hasil kreatif Sheila,
Daku mmg buat tempahan reka bentuk blog ni dgn sheila..
Kalau korang nk dapatkan khidmat sheila
bleh klik link blog tu…
Sheila jugak rajin tolong make up kan blog ni…
TQ ye shiela!!!!

Hari ini baru masuk opis sebab semalam gi visit,
atas meja ada hadiah dari kak atie
TQ sangat2 dan bermula hari ini beg make up ku berwajah baru..
TQ kak atie..
Yuuhhuuuuuu!!!
Serba serbi baru dan bau kedai hehehe..
Alhamdulillah
BACA  Mengukur baju di Butik Nurita Harith

25 thoughts on “Wajah baru….”

  1. tak nampak banyak beza sbb background je yg perasan lain..

    tp akak suka yg lama lagi backgroundnya…

    apa2 pun tetap cantik blog aju ni….

    bestnya dpt hadiah ya..:)

  2. cantik la aju..hijau fresh! bila semua baru ni kita mcm lg semangat kan..yg penting kita suka..dan izan pun suka tau hihi

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: