2 hari ditinggalkan masih bernyawa

ini bukan kes buangan bayi ye heheh
ini citer pasal my lil ikan laga ni
memang benarla kata kengkawan,
tinggal lama pon panjang lagi nyawanya
Daku bagi makanan yang tak kotorkan air tu
Jadi seminggu skali je basuh bekas air ni
Lil laga ni mmg kuat mkn
asal tabur je mknan beria2 dia mkn
Penyeri mata dan meja daku
 Moga membesar bagai johan ye hehehe
P/S : Member opis suh letak kawan dia dalam tu
daku kata naya je bercekau diorg ni nanti
sebab ikan laga suke bergaduh kan?
hmmmmm
BACA  Cerita dari hati...

22 thoughts on “2 hari ditinggalkan masih bernyawa”

  1. (Lizz) http://www.mummycute.com/

    wah peminat ikan laga rupernyer beli satu lagi ltk lam btl lain2 tp dier still nak berlaga gakkan..

  2. Ingat masa kecik2 dulu, adik tanam botol dengan ikan didalamnya dalam tanah (muncung botol di atas), tujuannya supaya ikan ni garang bila berlawan.

  3. kat umah akak banyak, ada7 balang ikan ni, anak2 akak bab nak membeli pandai sangat, bab nak menjaga, membasuh balang, mmg malas, geram sgt

  4. Syoknya leh Bela ikan ngan pokok kat atas meja. Kalau aku x sampai sehari dah terbalik pokok tu sbb meja dah cukup penuh dgn fail ngan kertas..

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: