Fuh! Fuh! Moga dapat baby boy!!!

Oppsss ini kisah jiranku ye, daku stop production dulu wat masa ni :), dalam hati dan keinginan mahukan 4 orang cahayamata, tunggu Adam dan kakak2 besar blehla tambah lagi seorang….hahha citer pasal jiranla plak kan… Jiran sebelah kiri ni chinese, dah ada anak perempuan berumur 4 tahun, skrg ni pregnant 3 bulan. Baru je lagi peknen sebab dia kata dh lama mencuba, skrg baru ada rezki…
Jiran sebelah kanan pula Melayu, dah ada 3 org anak perempuan berusia 5 tahun, 3 tahun dan 2 tahun. Sekarang mengandung 7 bulan. Mereka berbeza dari segi bangsa dan agama, tapi punya keinginan yang sama. Ingin memperoleh zuriat atau anak lelaki. Daku doakan semoga doa mereka ini dimakbulkan dan mendapat apa yang diinginkan.
Buat yang masih belum punya cahayamata, ingatlah rezeki Allah beri dalam bentuk lain pula, kesihatan, rumah dan penginapan yang baik, perhubungan sesama insan yang baik dan punya mereka yang menyayangi kita walau belum pernah bersua muka. Tahniah buat rakan blogger kita NIEZZA dan FIZA yang disahkan hamil. Alhamdulillah ….
P/S : Entry auto publish, tuan umah kan pegi memanjakan diri di SPA, hehehehheh
BACA  Pertama Kali ke Litar Antarabangsa Sepang

19 thoughts on “Fuh! Fuh! Moga dapat baby boy!!!”

  1. Kakak dulu pun masa mengandung anak mohon pada Allah nak anak lelaki. Suroh Luqman, Muhamamd, Yusuf dah macam lancar sungguh kalau org baca pun tahu dah mana silapnya… tapi masuk 4 bulan dah tahu perempuan…

    Tak kisah janji anak sihat. Mujur juga dapat 3 zuriat.

    Tahniah buat Nieza dan Fiza tu. Mereka suka sangat lama menanti kan…

  2. heee lawakkk

    tau tak mak emy ada ckp…kalau nak anak lelaki (maksudnye kalau sebelum ni anak perempuan la kan…) kna g tukar tudung periuk ngan org yang ada anak lelaki berderet

  3. betul tu aju…kdg2 org lmbt dpt anak biasanya ada rezeki kat tmpt lain gak kan….cth mcm hubungan suami isteri yg lebih baik (mcm senang nak ke mana2) dll…..

  4. tahniah aju…ops, utk jiran aju..pe yg penting semoga semuanya selamat & sihat…. best gaj sesekali manjakan diri di spa…

  5. izan pun teringin baby boy tp mengenangkan menjaga sorg2 diri selalunya terus simpan dulu hasrat hehe…

    jeles la dgn aju gi spa..nnt update okies!

  6. (Lizz) http://www.mummycute.com/

    ingat aju yang ngandung hehe…saya jiran2 semua cam samer jer ngandung ngan sayer pastu anak2 semua sebaya…

    Selamat berspa yer….

  7. suspen aju ni.. ingat aju nak dpt sorang lg hero.. ;D Selamat berSPA aju.. Salam Maal Hijrah dari EmIenAqil.. 😉

  8. alhamdulillah…mudah-mudahan lahir sihat sempurna, selamat anak dan ibunya….jantina tu kalau dapat seperti yang diingini…syukur, tak dapat pun syukur…

  9. huhu…terkono den. ingatkan aju yg nak bby boy tadi. yelah…anak boy ke girl ke tak kisahlah janji sihat kan…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: