Lepas pegi SPA, Bershopping di JUSCO pula

 RM49
 Habis ber SPA last week kul 1.30 ptg, takkan nak balik umah ye dak?
hehehhe otak memikir2 nak ke mana pulak..
Apa kata gi Jucso Wangsa Maju, lagipun nak balik rumah gombak
mmg hala ke jalan wangsa maju tu…
pehtu gaji plak dah masuk..
Laju je kaki ni menekan minyak huhuhu

 Niat hati nak cari blouse keje
tapi hati ni terpandang pada gown2 bebudak girl yang cantik2 tu
Kebetulan mggu depan nak menghadiri kenduri kahwin
bebudak tu pon dah lama tak dibelikan gown baru..
hmmm dapatla sorang sehelai..
Daku mmg suke belikan sama patern, kekdg lain warna
Mcm kembar plak org tgk Najwa Najiha tu…

RM25 ~ 50% less jadik RM14.25
Ini plak baju adam,
suke yang berkolar baju dia ni..
nampak smart jek kan,
sesuai untuk majlis formal cheh cheh cheh heheheh
 RM13.90
Ini plak pyjamas najwa najiha..
murah jek tp kain sejuk dan selesa
RM10 4 helai..sweettt!!!
Berjaya menjadi warga JJ hehehe

Last2 tak beli pun baju ibu dia ni,
takpela janji anak2 gembira,
anak2 didahulukan,
ibu abah dikemudiankan hehehehhe

BACA  Mandi pool!!!!

20 thoughts on “Lepas pegi SPA, Bershopping di JUSCO pula”

  1. hee cantikkk gaun.. oo ye aju tanya nak contact adiks edara amiey ritu kan?

    nnti emy email aju ye… aju dh email address ke tuk claim hadiah

  2. anak2 sentiasa didahulukan…mak ayah xpe pakai baju lama pun kan….hehe…

    baju laki mmg patut ada kolar..nmpk smart sket…

  3. ☆*♥L@dy @yU♥*☆

    aduhai mmg rambang biji mata tgk baju kids skrng khen….sometime beli kt kids jer yg mak ayah x beli pow x per ngeeee

  4. (Lizz) http://www.mummycute.com/

    tu la kan…nak menyoping mesti nak beli baju anak2 dulukan…nak2 kalau terpandang baju lelawo atau tgh sale memang kalo boleh semua nak debelikan almaklum baju budak2 kan comey2…

  5. bila dah ada anak mesti kita dahulukan mereka kan..aju mcm izan jugak mesti beli baju pattern yg sama..sbb anak2 izan ni akan dengki kalau lain2..huhu

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: