Men”SPA”kan diri itu memang indah

Tajuk tak bleh blahh, hihihi…dengan treatment rm39 selama 2 jam memang sesi memanjakan diri yang terbaeekk!!! Appointment daku bermula jam 11 pagi. Sesampainya di SPA itu, daku terus di massage selama 20min, dah lama tak diurut, terasa geli2 dan sakit sedikit….20 min rasa mcm 2 jam hahaha…
Pas massage terus diarah untuk wat facial, dengan urutan di muka mmg rasa nak ttido adanya, pas tu muka di”steam”kan utk 10 min, pas tu sesi membuang black head plak, manual tu korang!!! Gune besi kot sebab daku rasa memang sakit giler, rasa nk koyak kulit muka, oldschool nya lah tmpt ni hihi….
Pastu badan di kukus dalam tmpt ni selama 15 minit, uisshhh panas x hengat, tak smpi 15min terus daku keluar utk meminta pertolongan hihi, rasa mcm ikan steam pon ye hihi…kemudian badan di scrub pulak, pas seluruh badan dilumur kemudian digoreng heheheh, eh takla…pastu mandi plak…
Pas selesai membersihkan badan, kaki pula mendapat urutan, tak la beria2 pon diulit kaki ni, just rendam dan digosok skit2 je…selesai sudah memanjakan diri….next time pula!!! Tuan tanah tak sempat nak ambil gambar sendiri sebelum dan selepas treatment sebab malas…buleh??? hihi
P/S : Entry arini mcm lipas kudung sebab tuan belog cuti last week, 
keje sedia menunggu atas meja hahahha
BACA  Sesi Memanjakan Diri di SPA

18 thoughts on “Men”SPA”kan diri itu memang indah”

  1. hah dh pegi ye…oh massage dlu ke…kita aritu foot spa dlu last skali facial…yg steam bath tu best cuma kena tahan panas skit la..bg turun lemak2…

  2. best nampak aju….
    akak tak pernah pergi spa, teringin rasa nak pergi tengok aju pergi ni.
    Takdelah mahal sangat ekk, ..:)

  3. LiLy @ MumMyQiStInA

    wah..bestlah..
    lily baru pernah sekali pegi SPA..tu pun time nak kawin..memang bestlah sekali sekala memanjakan diri.. ^^

  4. best nyer..nak beli lah nanti baucar murah2 tu tp tulah selalunya tempatnya jauh-jauh…

    Info Berguna Ni : Nikmat Malam Pertama

    Tutorial Mudah Untuk Tarik Pengunjung Blog : Tak nak Word Verification di Kotak Komen

  5. aku pulak kalau gi spa mmg suka yg steam bath tu…mmg tak puas kalau sekejap sgt..bg buang segala lemak yg ada…lagi lama laaaaaagi aku suka….

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: