Sayang, Selamat Hari Lahir 11.11.11 ^_^

Buat insan tersayang bernama Suami,
selamat hari lahir yang ke 20 hahaha,
baru nk jiwang karat kan pehtu
terus sentap tengok angka keramat tu hihi..
Apalah ada pada angka ye dak..
selama dh bergelar Suami dan abah,
abang banyak berkorban demi kami,
menempuh perjalanan KL ke Baling,
KL ke Ipoh, gopeng, sungai petani…

Demi mencari rezeki..
Walaupun penat atas tuntutan tugas
tetap ceria pulang ke rumah melayan kami anak beranak…
alhamdulillah dipertemukan denganmu,
setia melayan kerenah ku dan tak jemu
melayan anak2 yg bermacam2 ragam

Aju nak abang tahu yang,
aju sayangkan abang hingga akhir
hayat dikandung badan..
Kalau gi outstation jangan cari lain tau!!
hehehe
Tarikh cantik tu kan…
Tuan tanah tiada lagi sebab
pegi visit ke sekian kalinya hehehe
TQ sebab singgah sini!!!

19 thoughts on “Sayang, Selamat Hari Lahir 11.11.11 ^_^”

  1. Selamat hari ulangtahun kelahiran buat suami Aju. Semoga sihat sentiasa dan berbahagia di samping keluarga tersayang. 🙂

  2. selamat haru ulangtahun kelahiran untuk suami aju ya….

    tarikh cantik, hari pun cantik, semoga terus kekal bahagia hendaknya ya aju…:)

  3. LiLy @ MumMyQiStInA

    Happy B'day juga buat hubby aju..
    Cantik sgt tarikh B'day hubby aju ni..
    moga kekal bahagia selamanye.. ^_^

  4. cantiknya tarikh….seumur hidup sekali ini je jumpa tarikh secantik ini….selamat ulang tahun buat hubby Aju ye…moga bahagia selalu

  5. aju betul ke yg ke 20? heheh.. bertuah sungguh punya tarikh lahir yang cantik.. apapun happy besday tuk suami aju.. moga allah melimpahkan rezki dan kebahagiaan untuk kalian sekeluarga.. aminnn

  6. Salam hari jadi untuk suami.. err.. masa lahir dulu, ceaser ke… ya la mana la tau nak dapat tarikh cantik bukan senang hi hi

  7. ☆*♥L@dy @yU♥*☆

    hepi bufday otosan
    nice number….ai jelezzzz
    boley gituew ngeee
    meriah umah uols….suker

  8. alamak, jelesnya…
    best tul date besday dia ek…

    kek pun best!

    selamat ulangtahun utk dia,
    moga terus murah rezeki…

    p/s: maaf aju tak sempat join contest fotogenik yg awak tag sya…
    salah tgok lah, ingat mlm ni last rupanya semalam ek…huwaaaaa

  9. pegi outstation bwk balik duit byk2 xpe kan aju asal jgn bwk blk “benda” lain..huhu…mintak jauh…

    happy besday hubby aju….

  10. (Lizz) http://www.mummycute.com/

    wah lawo tarikhnyer…heppi birthday..yer …semoga panjang umur mrh rezeki n sentiasa dlm lindungannya…amin

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: