Makan angin di Umbai dan Bandar Hilir, Melaka

Cuti Maal Hijrah yang lepas daku balik ke Pahang, 
cuti panjang kan bosan rasanya duk di rumah sahaja. 
Hubbyku plan nak bwk mak daku dan maknya ke Melaka. 
Korang tau daku dan hubby sekampung kan? Hihi… 
So senangla nk jenjalan kan, dua2 duk berdekatan, 
skali jalan kata org tu…
Mak2 kami ni tingin nk mkn kt Umbai, 
so bergerakla kami ke sana dgn 2 kereta. 
Lihat sajalah gelagat masing2 yang pantang nmpk kamera hihi…
memang sronok sbb kan mcm2 
peninggalan sejarah ada kat Melaka. 
Keadaan hujan lebat membataskan pergerakan kami. 
Ditambah dengan jem teruk 
sebab cuti skola mmg orgnya ramai kan..
Mak happy anak2 gembira
Ambil gambar dalam kete je
Senyum mcm iklan colgate pulak hehehe

Cantik kan decoration beca ni
Adik2 iparku
 
Time ni mak dan mertuaku sopping hehehe
Ramainya org
Yang peliknya takde pulak gambar mak dan mertuaku
hehehhe, watak utama dlm citer ni plak tu hahaha
Hehehhe takpela janji dah tunaikan impian diorg
nak pegi jalan2 kt Melaka tercapai kan
P/S : Tuan Belog pegi visit lagiiii 
Yeeehhaaaa besok cuti!!!
BACA  Penginapan di Amzar Motel dan Sandy Beach Resort Langkawi

16 thoughts on “Makan angin di Umbai dan Bandar Hilir, Melaka”

  1. iklan colgate yg comel hehe..

    seronok jln ramai2..tp watak utama mak2 takde plak yer..takpe la,jnji mereka hepi dpt jln2 =)

  2. ooo aju ke melaka ye, kami pn g gak ahad lps, pic lum upload entry pn x buat lg…hehe, tp ujan x smpt nk jejln mn2..sungguhlah x best..

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: